• 5643
    sonuna kadar güvendiğimiz takımımız...
    ama maçlar başlamadan (bkz: 2018-2019 uefa şampiyonlar ligi d grubu) dikkat etmemiz gereken hususlar olduğunu düşünüyorum.

    şöyle ki; malumunuz grubumuz hepimizin de kabul ettiği gibi, diğer gruplarla karşılaştırıldığında şampiyonlar ligi seviyesi için oldukça dengeli. bunun anlamı şu demek; terim'in de basın toplantısında dile getirdiği gibi lider de çıkabiliriz ancak allah korusun sonuncu da olabiliriz.
    grubun dengeli olması lehimize gibi gözükse de olası bir başarısızlık durumunda zaman içinde basın tarafından aleyhimize kullanılabilir, tökezlersek bu basın, eminim ki başta terim hoca olmak üzere camiayı karıştırmak için elinden geleni ardına koymayacaktır.

    bizler taraftar olarak şunun bilincinde olalım ki, takımımız inşallah özellikle evimizde 3'de 3 yaparak gruptan çıkar.
    ama çıkamamak ve elenmek de gayet olası, buna göre sonuçlar ne olursa olsun takımın arkasında durarak ligi tehlikeye atacak karıştırma amaçlı çabalara hiçbir şekilde prim vermemeliyiz.
    unutmayalım ki terim hocamız bu transfer sezonunu istediği gibi geçiremedi, takımımıza inanıyoruz, lakin amacım eskiyi deşmek değil ama bir forvet ve stoper transferi yapılmış olsaydı daha farklı konuşacağımız kesin. üstelik 21 kişilik liste vermek zorunda olmak gibi bir cezamızın olması da cabası.
    neyse olan oldu ve bugüne geldik.
    bundan sonrasını yaşayıp göreceğiz.

    bu akşam (bkz: 18 eylül 2018 galatasaray lokomotiv moskova maçı) inşallah tribündeki yerimizi alarak takımızı sonuna kadar destekleyip, süper ligden sonra bir "nerede kalmıştık" ı da şampiyonlar ligi için yaşarız.

    allah yardımcımız olsun...
App Store'dan indirin Google Play'den alın