resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2547
    futbolcu olarak verim alamadığımız sevimli oyuncumuz tarık çamdal'ın 2018-2019 sezonundaki son senesinde saha kenarında sağa sola zıplayan twigy terliklerine hayat vermesi. malumunuz üzerine; yıllardır yatmaktan romatizma olan futbolcumuza verilecek olan bu görev ile hem tarık, hem kulübümüz hem de taraftar maksimum faydayı sağlayacaktır.

    görseli tam gözünde canlandıramayanlar için : http://gss.gs/o8L

    peki bu faydalar nedir?

    tarık çamdal için;
    1- yıllardır ergenliğe giren kız fiziğiyle dalga geçilen tarık çamdal iri köstümün altında kendini normal ebatlara sahip bir sporcu olarak hissedecek, yıllardır hasret kaldığı tezahürata belki bu sayede ulaşabilecektir.

    2- son 4 yıllık performansı göz önüne alındığında (oynamadığı için pek de bilinmiyor aslında) bir daha futbolcu olarak iş bulması çok zor olan tarık'a farklı bir meslek için açılan kapı olabilir. yarın öbür gün kız istemeye gitse; işsiz adama kız vermezler lafıyla karşılaşacağına ben de galatasaray kulübünün kadrolu terliğiyim diyebilir. (ben olsam değil kızımı terliğimi vermem)

    3- tahminimce maskotlarımızın giydiği kostümler ağır olduğu için, zıplama, koşma ve el sallama hareketlerini gerçekleştirirken belli bir kas kütlesine ulaşıp hayatına daha fit bir şekilde devam edebilir.

    kulübümüz için ;
    1- kadromuzdaki son yıl için ödenecek olan 1.605.000 euro tutarındaki yıllık ücretinden edeceğimiz zararı azaltabiliriz. şöyle ki; kendisi ödemesini 1 haziran 2018 tarihli euro/tl paritesi üzerinden aldığı üzere (ki sedef hacısalihoğlu güncel kur üzerinde yapıp 2.000.000tl zarar ettirmişti) 8.602.800,00 türk lirası tutarında maaş almaya hak kazanmıştır. kulüp olarak twigy adamına maç başı 1.000 tl ödeme yaptığımız ve bu sene sahamızda avrupa ve kupa dahil 30 maç oynayacağımızı varsayarsak tam 30.000 tl bakın dikkatinizi çekiyorum otuz bin türk lirası tasarruf etmiş oluruz.

    2- maç öncesi seremonilerde şanslı 10 izleyiciye "terlik tarık yumruklama" yarışması düzenleyip taraftar sayımızı arttırabiliriz veya belli bir ücret karşılığı "terlik tarık ile yemek"(ahlaksız teklif gibi oldu ama tarık bu yani kim istesin) gibi organizasyonlar düzenleyip gelirlerimizi arttırabiliriz.

    3- belki de misyonu terlik adam olmak olan tarık premier league kulüplerinin veya nba takımlarının radarına girer ve satışından veya maç başı kiralamalarından bonservis kazanıp ffp'ye artı sağlayabiliriz.

    taraftar için;
    1- yıllarca verdiğimiz forma ve kombine paralarının üstüne bir kabus gibi çöken tarık'ı saha kenarında tüylü bir terlik olarak zıplarken görmek içimizi ferahlatabilir ve yaşadıklarımızın acısını bir nebze azaltabilir.

    2- maç esnasında kale arkasında zıpladığı esnada belhanda'nın çektiği sert ve isabetsiz bir şutun isabet etmesi kaçan gole üzülmemizi biraz azaltabilir.

    3- kulübümüzün olanaklarından sonuna kadar faydalanıp; takımlar beraber ispanya, almanya, işviçre, hollanda gibi avrupa ülkelerinde tatil (kamp veya deplasman maçı) yapan eray işcan'a uygun bir yevmiye verilip ikinci bir terlik adam olarak tarık ile sahne şovu hazırlanması ve taraftarı ateşlemesi istenebilir.
    örnek : http://gss.gs/Z9a

    bir süredir kulübümüzden aldığı maaşın hakkını vermesi için düşündüğüm meslek gruplarından en aklıma yatanı tarık'ın terlik olmasıydı. masör olması da aklıma geldi fakat narin parmaklarıyla maicon gibi iri ebatlı futbolcularımızı gıdıklayabilir endişesiyle vazgeçtim. bir ara beşiktaşlı süreyya abi gibi tanıdık bir malzemecimiz olsun diye düşündüm fakat üç tane krampon taşıyacak gücü olmadığı sebebiyle bunu da aklımdan kovdum. son seçenek ise; doğumgünü olan oyuncuya pasta yedirmekti ki onu da selçuk inan yapıyor.

    velhasıl başka seçeneğimiz kalmadı tarık.
    hoşgeldin terlik adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın