resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9261
    dursun özbek ve tayfasının bir maşa edasıyla kullandığı ve işi bitince de kenara attığı teknik adam.

    bugünün azılı dursun düşmanlarının hamzaoğlu kovulduğu gün yazdıklarına açın bakın. yere göğe koyamıyorlardı dursun amcalarını. güya ne kadar doğru bir iş yaptığını anlatıyorlardı.

    nasıl ki bugün mustafa cengiz olası bir başarısızlıkta ihaleyi terim'in üstüne bırakmaya kalkacak ve 'transferi ona bırakmıştık ama beceremedi' diyecekse dursun ve tayfası da tüm şapşallıklarının faturasını hamzaoğlu'na yıkmıştı.

    hamzaoğlu da elbette terim kadar tecrübeli bir teknik adam olmadığı için ona ne denirse yaptı ve düşmesi için kazılan kuyuya balıklama atladı.

    ayrıca 'o geldiğinde kadromuz süperdi, uçuyordu kaçıyordu' yazanlar açsınlar prandelli bıraktığı gün yazılanları okusun bir zahmet 'çöp bu kadro, devri bitti, baştan aşağıya değişmeli, işleri bitik, bir halt olmaz, emekliler ordusu'

    anlamıyorum yaşlar mı küçük hafızalarda mı sorun var? kendi taraftarının bile inanmadığı bir takıma 3 kupa kazandırmış ve 4. yıldızı takmış hocadır hamzaoğlu. isterse dünyanın en kötü hocası olsun. tarihe geçmiş midir? geçmiştir bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın