resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:Türkiye
  • 9254
    basın ve taraftar ile iletişimi konusunda çabucak sosyal medyanın rüzgarına direnmeyip, biraz daha soğukkanlı ve aklı başında davransa büyük ihtimalle daha başarılı bir kariyeri olabilirdi.

    kariyerinde denizlispor zamanı dışında hemen hemen başarısızlık yok, eyüpspor, akhisar gibi takımlarda çok ekstra başarıları var. bizde de herkesin umudunu kaybetmeye başladığı, tamamen kaosun hakim olduğu bir zamanda liverpool'u elemiş, bilic'in 2. sezonunda daha istikrarlı olduğu beşiktaş ve hemen hemen her maç bir penaltısı banko olan fenerbahçe'ye karşı şampiyonluğu var ki o sezon fenerbahçe şampiyon olsa 4. yıldızı ilk onlar takıyordu.

    kadro mühendisliğindeki zayıflığı sebebiyle takımları vasat hale getirse de inanılmaz derece de vasat kadrolardan yüksek verim alabilme gibi özelliği var. prandelli zamanı hem teknik direktör hem de kadro yetersiz diyorduk, geldi ve 3 kupa aldı. sonra şampiyonlar ligi olmasına rağmen daha kötü bir kadro kurdu ve ona rağmen ondan sonra gelen profesör mustafa denizli'den daha başarılıydı.

    kimsenin beğenmediği, neredeyse saldırıya uğrayacağı bursa'da bir ara 4. filandı o gittikten sonra küme düşüyordu. antalyaspor'un ise geçen sezon içinde bulunduğu ortamda küme düşmemesi mucize ve tamamen kendi başarısı bence.

    yanlış anlamayın ben hamza hamzaoğlu'nu övmek için yazmadım bunları, açıkçası benim gördüğüm gerçek bu. yoksa galatasaray'a ben de yetersiz buluyor ve gitmesini istiyordum. çünkü, basına sürekli açıklamaları şimdinin lucescu'su gibi etki yapıyordu. oynattığı futbol pozitif olmasına rağmen, sistemsizdi yani takım çok fazla pozisyona giriyor ama çok da pozisyon veriyordu (gerets sezonu gibi), orta saha çok geçiliyordu (bir de en sağlam adam olan melo'yu gönderdi.) oyuna müdahale konusunda riekerink ve tudor kadar başarısızdı.

    mustafa denizli, riekerink ve tudor'lu bölümü göreceğimize kendisiyle devam etsek, daha az para harcamış ama daha az başarısız olmuş olabilirdik. hatta dursun özbek ve mehmet özbek'siz bir yönetim ile çalışsaydı belki bugün bu kadar tepki alıyor olmazdı. baskıyı pek yönetemedi.

    her şeye rağmen yolun açık olsun hocam, umarım bir gün geçmiş tecrübelerinden gerekli dersleri alarak daha komple bir teknik adam ve güzel bir kariyere sahip olursun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın