• 24
    formatın play-off ayağını basitçe açıklayacak olursak 4 seviyede de grup 1.leri kendi aralarında yarı final ve final maçları oynarak son katılan 4 takımı belirleyecek ama buradaki kritik ve başarılı nokta şu ki uefa uluslar ligi grup maçları, elemeler başlamadan bitecek. yani a grubunu biraz dışarıda bırakacak olursak diğer grup liderleri daha elemeler başlamadan 2 maçlık bir play-off yolunu garantilememiş olacak.

    tabii şu da var ki a grubunda birçok takım bu hakkı elemeler yoluyla otomatik olarak elde edecek. bunların yerini de 2.'ler 3.'ler ve gerekirse diğer gruplardan takımlar tamamlayacak. yani grubu 2. bile bitirsek muhtemelen play-off yolunu büyük ölçüde garantilemiş oluruz. tabii bu play-off yolu a grubu takımlarıyla açılırsa işimiz kolay olmaz. biraz da avrupa elemeleri kuralarına bağlı bir durum. ben en çok d grubundan turnuvaya gidecek takımı merak ediyorum.

    ben grubumuzun çok zor olduğunu düşünmüyorum. rusya dünya kupası'nda yaptıklarını bir kenara bırakırsak kupa öncesi oldukça kötü bir görüntü çiziyordu evlerinde kupa motivasyonuyla yaptıklarını tekrarlamaları kolay değil. isveç ise özellikle deplasmanlara tamamen savunma ağırlıklı çıkacaktır. evimizde 2 maçı da kazanabileceğimizi düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın