• 1651
    toplam yabancı sayısı 14'ten 11-12'ye sahada ise 3-4 zorunlu yerli oyuncu oynatmak olarak revize edileceğini düşünüyorum. ve bu durum maalesef tarık çamdal gibi oyuncuların artmasına, sahada ki futbolun daha da kalitesizleşmesine ve ederi 1 lira olan oyuncuların değerinin beş katına transfer yapmasına neden olacak.

    bizim açımızdan bakarsak 2 tanesi kiralık olmak üzere 12 yabancı oyuncumuz var. devre arası bir forvet transferi yapılırsa ( bonservisle ) sene sonunda 11 yabancı oyuncumuz olacak. bunlardan maicon , belhanda ve feghouli'nin devre arası yada sene sonunda elden çıkarılmaları kuvvetle muhtemel.

    serdar aziz ve emre akbaba harici gözü kapalı sahaya sürebileceğimiz yerli oyuncumuz yok maalesef. bu kapsamda ilk 11 için 3 yerli oyuncuya ihtiyacımız olacak. altyapıdan gelen oyuncularımız ile birlikte bu yabancı sınırı safsatasından doğru hamlelerle en karlı kulüp olarak çok rahat çıkabiliriz diyecem ama 2018-2019 transfer sezonundaki plansızlığımızı düşününce birden bir ürperti geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın