• 19
    sanıyorum yazmam gereken başlık bu kez burası. ilk önce (bkz: #2501425) linkini verdiğim girideki moderatörümüz salyangoz'un yazdıklarına kırıldığım için ilk ona cevap vereceğim.

    (bkz: #2473159) ilgili girideki https://hizliresim.com/moDy54 kısmında belhanda şut atmıyor diye eleştiride bulunduğumuz için zırvalıyor olduk ktei'ye göre.

    sözlük kurallarını okudum ben.on beş senedir sözlük formatında iş yapan sözlüklerin tümünde yazıyorum. bu sözlüğün farkını ve stilini de okuya okuya öğrendim. ktei bir süreye kadar benim de keyifle okuduğum bir arkadaştı. çok hızlı bir şekilde sükse yaptı ve hepimiz mutlu olarak takip ettik. ama bu onun bize zırvalamayın demesini gerektirmiyordu.

    ona bu konuda bir özür beklediğimi özel mesaj yolu ile belirttim.

    akabinde belhanda'nın iyi oynadığı bir maç sonrasında yine böyle laf yedik eleştirdiğimiz için:
    (bkz: #2479345)

    dahası da var. ünlü olmak için ktei'yi kullandığım ve dünyanın en saçma insanı olduğum da özel mesaj kutumda yazıyor ktei tarafından.

    açık konuşayım bu tartışmadaki üslubumu karşı tarafın dozajı belirliyor. ve bu durumda ceza almakla açıktan tehdit ediliyorum.
    buraya yazabilmeyi yıllarca arzu ettim. maksadım ikili tartışmalarla yer işgal etmek değildi.
    (bkz: #2481349) verdiğim linkteki gibi girilerdi yazmayı arzu ettiğim. kısa bir süre sonra gireceğim ciddi bir sınav sebebiyle de arzu ettiğim ölçüde yazamıyorum burada.

    lakin ben kafatasçı zihniyet ile saldırmıyorum. ben sorumluluk almayan, deplasmanda oynamayan, her saniye kırmızı kart görme riski olan bir adama güvenilip yola çıkılmaması gerektiğini anlatıyorum ve anlattım.

    bakın belhanda tam da yazdığım gibi deplasmanda hem silik başladı hem kırmızı kart gördü. gören gözler için hiç süpriz değildi. bir sezon gibi bir sürede bu sorumsuzca hareketleri on defaya yakın yaptı. bir kısmında da dışarı atıldı.

    gelelim işin diğer tarafına. (bkz: #2501318) ilgili giride arkadaşımız yanlış bilgilendirilmiş.
    ben half space'e de, asistin asistine de inanıyorum. mesele bu değil. mesele bunları kullanarak çöp bir oyuncuyu savunmaya çalışmakta. 1500 sayfa kitap yazsanız mesela mehmet topal'ın aslinda hücuma iyi katkı yaptığını bana anlatamazsınız. ama kitabınızda verdiğiniz teorik bilgilerin büyük çoğunluğu doğru olabilir aynı zamanda.

    doğru oyuncularla, doğru fizik gücü ve motivasyonla daha ince ve teknik ayarlar vererek daha iyi bir futbol oynayabilirsiniz.

    konumuz bu olmamasına rağmen benim sahte 9 ile gizli forveti ayıramadığım, buna rağmen eleştiri yaptığım yazılmış.
    o giride sizleri yanlış bilgilendirdiğim için özür diliyorum. evet yıllarca futbolu izledim lakin teorisi üzerine herhangi bir lisans, sertifika yahut profesyonel çalışmam yok. bunlar olmadan da bu ayrımı yapabilmeliydim ama bu da benim kusurum oldu. ama sizlere anlattığım gibi belhanda'nın her saniye kırmızı kart yiyebilecek sorumsuz bir oyuncu olduğunu bilmeme mani olmadı tabi bu bilgi.

    vurun beyler, problem değil. ben haklı çıktım. belhanda olmadı. galatasaray formasını giyebilecek bir oyuncu olmadığını ıspatladı. hem de tam da yazdığım şekilde:

    https://hizliresim.com/nlD6LB bakın bunu tam bir ay önce belhanda başlığı altına yazmışım. buna rağmen geçen maç iyi oynayınca belhanda sustum. sistem değişikliği nedeniyle falan 3-4 hafta üst üste iyi oynasaydı aslında ben göremiyorumuşum deyip özür dileyecektim. hem de yalandan değil, gerçek bir özür. daha yazacak bayağı şey var ama uzun yazı okunmuyor çok fazla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın