• 356
    bu maç denge dengeoğlu ve sonrası 4×4 serilerine selam çakmıştır. hepimiz üzgünüz fakat yarın yine umutla bakmaya devam ederiz. 3 madde sunacağım.

    ilk 11 alanya iç saha maçında hücuma yönelik olabilir fakat trabzonda oyuncuyu ödüllendireyim demek takımı cezalandırmak ile sonuçlanıyor. önceden de yapıldı sonuç aynı.

    sorumsuz oyuncular. küfür etmeden anlatılmıyor iki kişi özellikle ön planda belhanda ve maicon. bu kadar zarar veren oyuncu az gördüm ömrü hayatımda.

    meloyu yönetirsen alkış, yönetemezsen eleştiri bugün olmasa da yarın bu böyle. italyada ne oldu hemen şutladılar.juvede de bidon seçmişlerdi. milli takımda da yakmıştı. şimdi bununla sınanıyoruz.sinan bu takımı ileri taşıyamaz en fazla arada katkı sunar. al veri yok sağbeke alan açma yok defansa katkı yok geriden eşlik ediyor sadece. 4 hafta oldu ben hala ne oynamaya çalışıyoruz da olmuyor onu anlamadım. eğer öne geçersek hızlı kanatlar ile farkı açacağız orası tamam. pas oyunu için bu takım hiç ışık vermiyor bu deplasman için geçerli daha ziyade. zaten topu bu kadar yavaş dolaştıran bir takım bunu mümkün değil oynayamaz. sosa önaziyi bulmuşuz başakşehir göz açtırmadı bunlara evet deplasmandı ama o kadar ara top denediler sonuç sıfır. isabetli şut bulamadılar. biz adamlar geri çekilmiş ahmet ile yarı sahalarında iki kişinin arasına dalarak hücum şekillendirmeye çalışıyoruz. maicon sağındakine top verecek 10 saniye sürüyor ya da ara top deniyor tekrar kontra. bu mudur plan? top almaya gelen, tırmalayan oyuncu yok. napoli de forvetsiz oyuna geçti zamanında ama adamların 50 tane hücum planı vardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın