• 627
    -16 milyon euro'ya sattığımız n'diaye 'yi 750 bin euro'ya kiralayarak çok orta sahamıza gereken dinamizmi getirdik. bize getirdiği bonservis sayesinde aylardır ödenmeyen maaşlar ödendi, huzurlu bir ortam oluştu. üstüne kendisini ucuza kiralayarak yarım kalan hikayeyi devam ettirdik. ayrıca kendisi fernando reges'i hayata döndürdü , adını yeni transferlere gönül rahatlığıyla eklerim.

    -cavanda'yı 2.4'e satıp, samurayımız nagatomo'yu 2.5'e takımımıza kattık. yıllardır sol bek izlerken kör olan galatasaray taraftarının ilk kez içi rahat. 3 kulvarda mücadele edeceğimizden kendisini yedeklemesi için milli takım oyuncusu ömer bayram'ı kadroya kattık.

    - carole'ü sattık, genç oyuncu yatırımının her zaman kazandırdığını gördük. ffp için çok önemli bir hamleydi. yasin ile sözleşme yenilemedik, yerine tek başına fenerbahçe'yi yıkan muğdat'ı takımımıza kattık. tl cinsinden maaş verilmesi olsun, hem forvet hem kanat oynayabilmesi ve rotasyona önemli katkısı olsun çok iyi bir transferdi.imza töreninde yüzünden ne kadar mutlu olduğu anlaşılıyordu zaten. sahada olduğu her an elenden geleni yapacağına eminiz.

    -emre akbaba'yı uzun ve zorlu bir sürecin ardından gönül verdiği renklere kavuşturduk. kendisi sahadaki biz olarak ilk 2 maçında beklediğimizin üstünü verdi ve bize younes belhanda adlı yeni bir transfer kazandırdı. orta sahamızın seviyesini süper ligin ötesine taşıdık. en kötü mevkimiz denilen yer en güçlü mevkimiz oldu. ayrıca türk olması bize gelecekteki yabancı kuralı için ciddi avantaj sağladı.

    - mustafa cengiz ve fatih hoca kendi ailelerinden bile gizli bir iş yaptı. bize uzun zamandır galatasaray'da görmediğimiz - en son ribery'di galiba- bir genç yetenek kazandırdı. özellikleri alıştığımız tarzda değil ayrıca 21 yaşında her an gole yakın bir isim o. zaten golünü attıktan sonra * armayı öperek gönülleri fethetti. daha çok can yakacak. boşuna uefa sayfası her gün kendisini paylaşmıyor.

    - tolga ciğerci'nin sözleşmesini feshettik. maaş bütçesine önemli bir katkı sağladık. takımdaki dengeler açısından önemliydi. bize sağladığı maaş bütçesi katkısı ffp için çok önemliydi.

    -ffp demişken bunca transferin ardından oyuncu satmamız gerekiyordu. aksi takdirde zar zor ikna edilen uefa bu sefer gözümüzün yaşına bakmaz 2 yıl meni basar, üstüne 6 milyon euro para ödetirdi. feghouli satılacaktı ancak takımdan gitmek istemedi, bunun üzerine maaş problemi yaşadığımız gomis ile yolları ayırmak zorunda kaldık. rakiplerin şaibeli transferlerini bir kenara bırakırsak arap pazarına makul bir ücrette sattık. ffp 'de kâra geçtik. ceza almaktan kurtulduk. aynı zamanda takımın forvet mevkisi dışındaki önemli eksiklerini de kapattık.

    evet, santrfor almamız şart. evet, vagner love'u istemiyoruz. evet, gündemdeki bir çok oyuncu takımımız için yetersiz. forvet transferi için geç kalındı ama şu son haftada neler yaşandı, hangi felaketin kıyısından döndük ya da hangi fırsatları kaçırdık bilmiyoruz. sadece beş para etmez duyumcuların yazdıklarıyla bilgi boşluğumuzu doldurmaya çalıştık. belki modeste'i alıp 40 milyon euro tazminat ödemek zorunda kalacaktık, belki de hiç bir sorun olmadan çatır çatır oynayacaktı.

    dün akşama kadar lig şampiyonu bizdik, şampiyonlar liginde çeyrek final oynardık, kadromuz üst düzeydeydi. bugün herkes aşırı karamsar , ligde 4.olacağımızı falan iddaa eden bir topluluk var hatta yönetim istifa falan başlığı gördüm. arkadaşlar psikoloji çok önemli. takımda değişen bir şey yok, allah'ın izniyle iyi kötü bir forvet oyuncusu alacağız. başımızda fatih terim var. sırf sinerjimiz düştü, moralimiz bozuldu diye şu an her şey kötü gelmeye başladı, ancak galatasaray bu değil. ligin en güçlü kadrosu bizde. şampiyonlar liginde de gruptan çıkarız rahat olun. ortalığı yangın yerine çevirmeyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın