resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 12710
    isterse fatih hoca ile sorununu çözmüş olsun, trabzonspor'da aldığı maaştan daha azını kabul etsin, hiç sakatlık sorunu yaşamasın, yedek olsa bile sorun etmesin, tüm topları kendi ayağına istemesin, takım gol attı diye herkesten çok sevinsin, hatta hiç ofsayt sorunu yaşamasın, yine de gelmesini neden istiyorsunuz anlamıyorum arkadaşlar.

    normalde fatih terim istese ve transfer olsa sesimi çıkarmam hoca istedi diye ama burak, fatih hoca'nın futbolunu oynayacaksak aradığımız santrfor değil ve gol kralı olurken de, avrupa'da skor anlamında tek başına taşırken de, iki şampiyonluğumuzda en çok katkısı olanlardan biriyken de hiçbir zaman aradığımız santrfor değildi.

    tamam golcülüğü üst seviye ve sakatlık yaşamasa yine 15 gol üstü görebilir ama burak oynadığı sürece; iyi futbol oynayamadık, oynayamayız, teknik direktör takımı olmadık, olamayız. sisteme ayak uyduran oyuncu değil, sistemin kendisine uymasını gerektiren bir oyuncu tipi. sadece, belli maçlarda kullanabiliriz. onu da kendisi kabul edemiyor.

    iyi kötü top tutabilen, pres yapabilen, ortalama gol istatistiklerine sahip bir santrfor, 15 üstü gol atacak burak'tan daha çok katkı verir. çünkü, şu anki oyun planımızda zaten skorer oyuncular ile oynuyoruz. onlara pozisyon hazırlayacak yardımcı bir oyuncu daha elzem bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın