• 8
    yıllık iznimde ayvalık'ta biramı içerek izleyeceğim maç olacak. o keyifli ortama galibiyet yakışır, aman çocuklar.

    trabzon bu sene ön taraf ne çalarsa arka taraf onu söyleyecek şekilde oynuyor. rodallega çok formda başladı, olcay-yusuf-abdülkadir'le da ön tarafı iyi desteklediler şu ana kadar. ünal karaman burada sosa'yı kucka'nın yanına çekip öne abdülkadir - yusuf - olcay'ı mı dizecek, yoksa yusuf sağ öne mesut özil rolünde, sosa ilerde ve onazi göbeğe mi yapacak burası önemli. ilk senaryoda topun daha çok gidip geldiği bir oyun izleyebiliriz. biz de karşılık olarak fernando'nun önüne emre - belhanda - badou 3'lüsünü dizip, aynı ofansif anlayışla cevap verebiliriz. ama onazi de oraya eklenirse daha dengeli bir oyun olabilir.

    trabzon'un arka tarafı bu sezon çok vasat. hosseini - toure yeni bir ikili ve alternatifleri mustafa akbaş kadro dışı. sol bekte ibanez - novak dönüşümlü oynuyor, savunma tarafı bir tık daha iyi olduğu için burada novak başlar. sağda pereira'nın bindirmelerinden çok çirkefliğine dikkat etmek lazım. bazen gerçekten mide bulandırıyor. yine de dengeli giden ve hücumun üretemediği maçlarda takımı kurtaramayacak bir savunma hattı bu.

    o sahada bize ikinci kadıköy ortamı yaratmak isteyip maçları terörize eden bir yapıya karşı oynayacağız. yine olcay saldıracak, pereira sert girecek, belki sosa da onlara katılacak. sakin kalmak burada anahtar ifade. kaliteleri bizden aşağıda, sadece ön tarafı iyi bir anadolu takımı trabzonspor. burayı da galibiyetle geçersek, milli maç arasından önce ligi bükme * şansımız olacak. psikolojileri böyle sallanmaya devam ederse fenerbahçe ve beşiktaş'ın ikisinin birden kazandığı haftaları görmek zorlaşacak çünkü. biz de şampiyonlar ligi başlayana kadar kazanabildiğimizi kazanalım, gerisini arkadakiler düşünsün.

    (bkz: hedef 22)
App Store'dan indirin Google Play'den alın