• 527
    acemi olmaları nedeniyle kendilerini eleştirmek doğru olmaz; zira hiçbiri daha önce yöneticilik yapmamış adamlardan oluşuyorlar.

    modeste zaman kaybı açısından eleştirilmeleri de doğru olmaz diye düşünüyorum. şöyle düşünün, modeste bizden gitmiş olsa her sabah yeni gelişmeler ile gazete sayfaları dolardı. çin kulübü de sanıyorum ki belli başlı girişimlerde bulunmuştur. bizimkiler temas kurmuş, anlaşmış, ancak muhtemelen nihai aşamada (belki dün veya bugün fifa nezdinde yaşanan ve bilemediğimiz gelişmeler nedeniyle) vazgeçmiş olabilirler. hatta çok daha ilginç, anlaşamamış dahi olabiliriz ücret vb. konularda.

    benim bugün fatih hocanın konuşmalarından anladığım, eren’in gidici olabileceği. göztepe’nin bir ilgisi (ve ihtiyacı) vardı; hafta içinde 2 forvet alıp eren’i satarsak şaşırmam.

    stoper konusunda ben de fatih hoca gibi düşünüyorum, gelse çok iyi olur iyi bir stoper ama yokluk halinde donk da o bölgeye çekilebilir. yoğun mesainin forvete harcanacağı, stoper konusunda ise gelirse ekime gelmezse... şeklinde bir yaklaşım izleneceği kanaatindeyim.

    diğer şubeleri çok takip edemiyorum ama futbol özelinde ligin en dominant kadrosunu, hem de alternatifli şekilde kurmaya çok çok yakınlar. tek temennim son dakika mustafa pektemek veya burak yılmaz gibi kare boşluğa üçgen parça bulmamaları ve iyi bir forvet alarak gerek takım, gerek taraftar, gerek ise fatih hocanın şevkini kırmamalarıdır. ben tek modeste üzerine çalışmadıklarına inandığımdan beklemekte fayda var diyor ve kendilerine, özellikle 11 forveti alma konusunda başarılar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın