• 81
    uzun bayram tatilinden sonra sevimsiz pazartesi gününü çekilebilir kılan yegane şeydir bu maç. akşam tribünde olacacak olmak mesai saatlerine daha kolay katlanmamı sağlayacak.

    transfer heyecanından tam anlamıyla konsantre olamadık bu maça. bu nedenle oldukça tehlikeli görüyorum bu maçı.

    gomis'in gidişi, donk'un sakatlığı ve maicon'un belirsiz transfer durumu nedeniyle yerlerine selçuk, ahmet ve eren'i izleyebiliriz. selçuk yerine belki daha ofansif bir kadro tercihi ile belhanda fernando'nun yanında, feghouli de ofansif orta saha gibi oynatılabilir. rakibin defansif eksikleri düşünülürse çok da mantıksız değil aslında. hem de iç sahada beklenen bol gollü galibiyet bu şekilde gelir.

    tribünlerin çok cıvıl cıvıl olmasını beklemiyorum. hem bayram tatilinden daha herkesin dönmemesi hem de maçın hafta içi olması bunda etken olacaktır. 30 bini görürsek öper başıma koyarım.

    yine de tribünde yer alan her bir kişi ile her an maçı yaşamamız gerekiyor. rakipleri sindirmek galibiyette önemli faktör. son oynanan 18 iç saha maçının 17'sini kazanmamızda nasıl bir rol oynadığını bu faktörün anlatmaya gerek yok. takımın eksik kaldığı bu maçta, gedikleri biz doldurmalıyız.

    1-0 olsun 5-4 olsun ama bu maç rakiplerin puan kaybettiği haftada bizim olsun. vurup geçelim 3 puanı alıp transferlerin açıklanmasını bekleyelim. ama bu akşama kadar tek konsantrasyon bu maç olmalı. isterse messi geliyor olsun fark etmez.

    #kon2antra2yon

    inandık biz sizlere
App Store'dan indirin Google Play'den alın