resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 896
    kendisi gönderilsin diyenler bir an önce gözlerindeki perdeyi kaldırıp kadromuza öyle göz atsınlar. rakiplerinizin göbeğinde ernst-fink ve emre-cristian gibi gayet dengeli 2 oyuncusu varken sizde teknik yoksunu barış-mustafa-mehmet-ayhan 4lüsünde 2si oynuyorsa sen tabii ki onlardan geride kalırsın.

    senin sol bekinde hücuma katkısı sıfır hakan balta-kendisini çok severim ama bu böyle- rakiplerinde ismail ve carlos-andre santos ikilisi varsa zorlanırsın.

    senin stoperin gökhan zan ve servet ise ve paslaşarak çıkmaya çalışıyorsan, rakibinde ferrari-sivok gibi sağlam ve bileği olan bak yumulak demiyorum olan diyorum, ve diğerinde de bilica varsa zorlanırsın dostum.

    sen baros sakatlandığında oynamak istediğin sistemle taban tabana zıt bir oyuncuyla oynamak zorundaysan zorlanırsın dostum.

    kısacası kadromuz son yılların en iyisi falan değil, kadromuz uefa kadrosu kadar dengeli değil. o yüzden boş verin şimdi rijkaard gitsin sevdasını da haldun üstünel'den haber bekleyin bir orta saha bir stoper bir de sercan'ı alsın gelsin. yoksa bu sene şampiyon da olamayız 2. de olamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın