resim
Burak Yılmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kayserispor
Yaş:38
Uyruk:Türkiye
  • 12683
    öncelikle burak yılmaz şampiyonlar ligi ve ligde çok önemli katkılar ve kupalarda pay sahibi bir oyuncundur kendisi. kendisine nefret kusmak yerine önce bir teşekkür etmesini öğrenmemiz gerekiyor. istenmediği zaman da hiçbir zorluk göstermeyerek takımına para kazandırarak gitmiş bir oyuncumuzdu kendisi ben yaşattığı başarılardan dolayı ve bu hareketinden dolayı kendisine teşekkür ederim.

    takımımıza katılma durumuna gelecek olursak pek ihtimal vermiyorum. çünkü fatih terim ile arası açık biliyorum.

    geçen sene çok kötü bir trabzonspor da 25 maç 23 gol 4 asist ile oynamıştır. gol kralımız gomis 40 maç 32 gol 6 asist ile oynadı. sakatlıkları olmasaydı burak yılmaz rahatlıkla 30 gol civarlarında olacaktı. şimdi bunu burak yılmaz hayranı olduğum için demiyorum oyun içinde 10 kişi oynatıyor takımı ama maç sonunda bir bakmışsın 3 puanla dönüyorsun. eren'e razıyım diyen yazar arkadaşlarımı anlamıyorum.

    takımımıza katılırsa 1. forvet olmayacaktır. onun için ben gelmesini isterim ve terim oynattığında gol bulma açısından elimiz burak yılmaz ile çok güçlenecektir. 2 forvete döndüğümüz zamanlarda rahatlıkla golü bulabiliriz. ben takımıma verdiği katkıya bakarım futbolcu için.

    tüm galatasaray'lı taraftarlar hakan balta'nın gönderilmek istendiğinde gitmediğini ve yattığı yerden para aldığını unutup hakan balta hayranı olanlara burak yılmaz size ne yaptı diyorum açıkcası. tek hatası arda turan'nın arkadaşı olduğunu düşünüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın