• 5
    bazı konularda katı fikirleri olan 7. nesil yazar. bir çocuk hakkında bir konu açılıyorsa, olumlu refere içermiyorsa bu konuda dikkatli olunması fikrine sahip yazar. bir yazarı instagram'dan küfür ettirdiğini itham etmemiş, küfür olmuş ya bu küfürler sözlüktense diye yazmıştır. karşı taraftakinin çocuk olduğunu unutan ve hakarete varan ifadeler yazan yazarlara gerizekalı demiştir. mesajlarda bu konuda sert bir tavır tutunmuştur. cezası varsa kabul ediyor yazar.

    kendisine gayet düzgün bir tavırla, hakim olmadığı bir konu hakkında galatasaraylılık dersi vermeye çalışan yazarlara karşı sert tavır içersine girmiştir. kendi doğruları olduğu için ve bunun dışında fikir kabul etmediği için değil. karşıdaki nazik yazarın konuyu bilmeden, havadan kendisine galatasaraylılık ile ilgili tavsiyeler vermesi üzerine sert davranmıştır.

    karşılıklı gayet güzel fikir alışverişi yaptığı yazarların, bir süre sonra bazı konularda anlaşamadığında "anlasamadik eyvallah sen bildiğini yap" seklindeki konuşmalarıyla biten dialogları alıp ortaya dökme çabasını da hayretle izlemekte.
App Store'dan indirin Google Play'den alın