• 514
    uzun uzun cevap verilerek uste çıkılamayacağının kavranması gerekiyor. dursun ozbek fatih terim i getirmemek için elinden geleni yapmıştır.
    mustafa cengiz in ben fatih terim i getirirdim çıkışıyla kardeşinin kaprislerine karşı gelmek zorunda kalmış ve fatih hocaya teklif götürmüştür. elde var bir.

    riva florya satışı sebebiyle daö nitelikli dolandırıcılıktan sorguya çagrılabilirdi. mc yönetimi özellikle yusuf beyin katkılariyla finans kısmı denetim altına alınmış ve tüm döviz cinsi borçlar tl olarak yapılandirılmış ve vadesi uzatılmıştır. elde var iki.

    daö in oglu arkadaşlarıyla alem yapmış escort parasını otel faturasi olarak duzenleyerek klube yuksek sezon olarak kesmiştir. daha da bu rezalet ile ilgili lütfen konuyu bilenleri konuşturmayın. elde var üç.

    menerjerlerin kucağina oturarak böyle yüksek montanlı primler ve maaşlar ile milyon euroluk komisyonlar içeren sözleşmeleri herkes yapar. daö yönetimi hedef transferleri olurunun iki katı fiyatina tamamlamıştır. gomis krizine bakin , söz vermişler zam için, yani 4 - 4.5 milyon € ile iknâ edememişler yıllık. elde var dört.

    siyasiler ile iletişim, stada gidip gelmeyen bilemez, yağışlı havada araçlı araçsız ulaşım çile. çile arkadaşım çile. bu ve 10 dk da bir olan metro seferlerini düzenleme, ek yonca kavşak ve vadiye inecek bir yaya yolu gerçekten taraftara için nısbî rahatlama getirecektir.
    bunlar için iletişim şart. bir de daö yediği ihale başarısızlık haltını düzeltmek ve kâr marjinı adaletli hale getirmek için iletişim kurmak şart renktaşım. elde var beş.

    transfer o şu bu yangına gerek yok, sampiyonlar liginde 3. olup uefa ya kalalim bu dönüşüm yıllarımızın ilkinde yeterli ve gerçekçi hedef.
    oyuncu alınamazsa dahi 1 2 sene sabırlı olmak gerekiyor ve gençlere de güvenmek. transfer ile şampiyonluk gelseydi her haziran temmuz fenerbahçe şampiyonluğu ilan ederdi.
    621 milyon euro luk borç şampiyonluğu ilan ettiler o ayrı.

    hayatında insiyatif almamış genç renktaşlarımızı sakinliğe davet ediyorum. pazar tezgâhı yönetemeyecek adamlar eksper kesiliyor başımıza.
    kadro mühendisliği için eleştirmek transfer için eleştirmek için ellerinin rahatladığını görmek gerek.
    dersiniz bonservissiz fırsat var takima uyum sağlayabilir ama yönetim kaçırmıştır. eksik hamle olarak kenara not düşeriz.
    kiralıkta aynı sekilde.

    yerel ligimiz için zımba gibi kadromu var. avrupa için ise 16 20 yaş jenerasyonunun kıvama gelmesini bekleyeceğiz 1996 2000 sezonunda olduğu gibi.

    ben gene de 1 veya 2 hamle yapacağımızı düşünüyorum. hiç çaba gösterilmezse gelin eleştirin.
    onyekuru yu kim duymuştu ? çat diye bitti.

    ali fatinoğlu veya daö tayfa gibi olmayın. yangin yapacağınıza az çıkın yürüyüş yapın ne bileyim bişeyler okuyun izleyin. f5 yaparak transfere katkıda bulunmuş olmazsiniz. ctrl alt del yapin az zihniniz rahatlasın. gereksiz özü sözü belirsiz adamların dolduruşuna ne çabuk geliniyor...
App Store'dan indirin Google Play'den alın