resim
Tolga Ciğerci
Takım:Ankaragücü
Mevki:Ön Libero
Yaş:32
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 2548
    hem geldiği sene hem de sonraki sene sezonlara bomba gibi başlayan futbolcumuz. hatta ilk geldiği sene adam melo'nun boşluğunu kapatacak gibi oynuyordu, milli takıma dahi yükseldi hemen. tudor'un takımında da feghouli gelene kadar hem takımın direncini artırdı hem de skora bolca katkı verdi. herkes adamı övüyordu.
    gariptir iki sezonda da ilk haftalar sonrası sakatlanıp, bir daha performansını vasatın üzerine çıkartamadı. görünüşe göre fatih terim de kendisini sildi ve bu sezon şans vermeyecek.

    açıkçası hoşuma gitmese de resmi haberlerde bile ağrısı olduğunu "öne süren" şeklinde lansman yapılması bence hoş değil. atıyorum gomis de ağrım var dese bu şekilde mi haber yapılacak... artı adamın satılmasını istiyorsunuz tamam da adamı böyle nazlı, sakat ve üçkağıtçı gibi gösterince alıcısı caymayacak mı sanki?

    madem satılmayacak rotasyonda az da olsa kullanılmasından yanayım, parasını zaten veriyoruz işte; kupa maçlarında oynatak, kopan maçlarda oynat, hem asları dinlendirirsin hem de devre arası bir teklif gelir maaşının yarısından yırtarsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın