resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 2443
    2017-2018 şampiyonluk kutlamalarına hem de "aya benzer yüreğim" şarkısı ile çıkmaya kalkmasıyla yüzsüzlükte çığır açmış, sağ ayaklı sol bekimiz.

    ünal aysal'ın son döneminde -kimse kusura bakmasın ama- lig öncesi fatih terim'in yabancı kuralına bakmadan yaptığı yanlış kadro mühendisliğinin de etkisiyle yapılan bir transferdi. yüksek bir bonservis ve maaş ile kulübü sömürdü senelerdir. kiralık gitmez, kulüp aramaz, ama kutlamalara çıkıp yuhalanınca surat yapar. keşke diğer futbolcular araya girmesine rağmen taraftar daha da yuhlasaydı. euro kuruyla alacağı parayı yazmak bile istemiyorum.

    bence bu işin tek çözümü mobbing. fatih terim, buna ekstra antremanlar verecek bir tane hoca koyacaklar başına asker kökenli. it gibi çalıştıracaklar takımdan ayrı. katılmazsa ceza, noter, ne gerekiyorsa yapılacak. taraftarın içini soğutsunlar biraz ama nerede o vizyon! en kötü arkadaşlar da yazmışlar, transfer sezonu bitince neyse parası verin, kovun kulüpten. hem adamın ayakkabısı, formasının masrafından kurtulun hem de millet adını haberlerde görüp sinirlenmesin artık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın