resim
Emre Akbaba
Takım:Eyüpspor
Mevki:On Numara
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 761
    1) emre akbaba galatasaray'ın ihtiyacı olan orta saha futbolcusu değil. ndiaye de değil. galatasaray'a gereken pas organizasyonunu yönetebilecek bir merkez orta saha. rakip takım baskısını kırıp kendi yarı alanımızdan çıkmakta büyük zorluk çekiyoruz. celil bu konuda hakikaten umut vaad ediyor. ben tercihimi onu geliştirmekten yana kullanırdım.

    2) bu devirde 3 milyon eu bonservis bizim için çok para. hele kilit transfer değilse. emre bence fenerbahçe'ye gidebilir. ancak makul ücrete veya önümüzdeki sezon bonservissiz galatasaray'a gelirse iyi transfer olarak nitelerim.

    3) galatasaray'ın organizatör bir orta alan dışında bir de denayer benzeri stoper ihtiyacı var. önceliklerini ve hedeflerini buna göre belirlemesi, bulamıyorsa da para harcamaması gerek.

    özetle 3 milyon eu'ya fenerbahçe'ye transfer olması benim için büyük problem olmaz ama 3 milyon eu'ya galatasaray'a transfer olması benim açımdan problemdir.

    alanyaspor satabiliyorsa fenerbahçe'ye yüksek fiyattan versin emre'yi. oyuncu bize gelmek konusunda kararlıysa transferin son günleri zaten seve seve istediğimiz rakamı kabul edecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın