• 387
    transfer konusunda elinin güçlenebilmesi adına taraftarın kendilerine yardımcı olması gerekiyor. özellikle iç transferde emre akbaba'yı istediğimiz ayyuka çıkmış durumda. taraftar baskısı, hemen alalım, al al al durumu pazarlıklar konusunda pek de iyi bir tercih değil. halihazırda emre'nin bizi istediği biliniyor. oyuncunun sözleşmesinin bitimine de bir sene kalmış. her şey bizim lehimize görünüyor. burada ihtiyacı olan tarafın biz değil alanya olması rakamın istediğimiz seviyelere gelmesini sağlayabilir. tok alıcı olabilmemiz için de taraftarın baskısının minimumda olması şart.

    bu konuda bir başka örnek ndiaye. alacağımızdan ya da ilgilendiğimizden emin değilim. ama çarpıcı örnek olması adına söylüyorum. premier league'de transfer penceresi kapandı. artık ndiaye'nin oraya gitme ihtimali kalmadı. ingiltere ikinci liginde forma giymek yerine, şampiyonlar liginde oynayacak ve bildiği daha evvel oynadığı takımda yer almak isteyecektir. bu bağlamda kendisinin ücreti konusunda da güçlü olan taraf biziz diye düşünüyorum.

    kendilerinin kan emici menajerlere prim vermediği de biliniyor. olası her transfer girişimi için bu pozisyonu korumak elzem.

    taraftarın bastırması; alelacele yapılacak panik transferlerinin ve fahiş ücretlerin önünü açabilir. başkanın "kadromuz gayet yeterlidir" demecini de bu minvalde yorumlamak lazım. mümkün olduğunca itidalli olmakta fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın