2009-10 Türkiye Süper Lig 14.Hafta Maçı
20:00 Bursa Atatürk Stadyumu
1 - 0
  • 153
    öncelikle maçla ilgili yazımı yazarken sinirden ellerim titriyor sözlük.. öncelikle teknik heyetin zihniyetini anlamakta güçlük çekiyorum. arda'yı forvet-santrafor olarak bursaspor kucağına servis yapan zihniyeti anlayamıyorum. belki anlayan allameler vardır? hakan balta haftalardır ayakta duramıyor. nasıl tahammül ediliyor hayret verici bir durum daha.. galatasaray doldur boşalt futbolu oynamıştır, bursa kalecisi elma toplar gibi topları almıştır. galatasarayın o hücum futbolunu medya baskısıyla pasif futbola dönüştürdüler helal olsun!

    keita haftalardır yok onu gören var mı? sabri bütün pasları rakibe verdi,hakan balta her zaman ki gibi ayakta duramıyor.nonda rakip defansın kucağında kağnı gibi oynayamıyor.'' büyük yıldız '' elano yedeklikten kurtulamıyor herkesin bu kadar şey beklediği adam ilk onbire giremiyor. sözlük olarak bursaspor maçından korkuyorduk korktuğumuz başımıza geldi.

    1-halis özkahya tam bir eyyamcı hakem olduğunu gösterdi maç boyunca bursanın sert futboluna prim verdi. galatasaray sindi..
    2-neskens gibi duayen bir futbol adamı sabri'ye sert giren bursalı futbolcuyla sıcak temasa girmesi çok büyük hata! orada adam sana ters bir hareket yapsa ne olacak?
    3-koskoca galatasaray 90 dk boyunca bir pozisyona girememiştir. hücum futbolu elveda..
    4- galatasaraylı futbolcuların kafalarında bursaspor deplasmanı fb stadı hüviyetine bürünmüştür.
    evet skor yazarıyım!..
App Store'dan indirin Google Play'den alın