• 1
    2017-2018 sezonunda ligde attığı 29 golle ligin yabancı golcü rekorunu kırarak şampiyonluğumuza maksimum katkıda bulunan bafetimbi gomis'in 2018-2019 sezonu öncesi yönetimden senelik ücretinde arttırım yapmasını istemesidir.

    temmuz ayında zam söylentileri ilk çıktığında; geçen seneki ödeme problemleri esnasında taraftarlara formasını öperek koşan, her sosyal yardım projesinde önlerde yer alan ve her gün bireysel antrenman videoları paylaşan gomis'e hepimiz destek verdi ve haberlerin yalan olmasını umduk. fakat 10 ağustos 2018 ankaragücü galatasaray maçıilk on birinde yer almamasının akabinde fatih terim'in maç sonu açıklamalarında açık açık söylemesiyle kendisinin zam talebi hakkında bir soru işareti kalmamıştır.
    kaynak isteyenler için;

    --- alıntı ---

    fatih terim: gomis’in yönetimden bir isteği olduğu doğru. bizim herkesi kazanmamız lazım. bazen bunlar olabiliyor.

    kaynak : http://gss.gs/A2y
    video kaynak : http://gss.gs/J55

    --- alıntı ---

    bir kulüp oyuncuyla sözleşme imzalarken kendisinden maksimum alacağı performansa göre sözleşme yapar. iyi yönetilen kulüpler oyuncunun alacağı asgari tutarı belirler ve oyuncunun performansına göre bonuslar içeren primleri dahil ederek sözleşme imzalarlar. peki dursun özbek yönetimi 2017-2018 transfer sezonunda nasıl sözleşmeler imzaladı? hem oyunculara yüksek garanti ücretler verildi hem de başarı/performans primleri eklendi. aşağıda gomis'in sözleşmesi mevcut. işin absürd yanı kulübüyle sözleşmesi devam eden bir oyuncu transfer ederken hem kulübüne bonservis hem oyuncuya imza parası veriyorsunuz. ayrıca oyuncuya bunun haricinde senelik 3.350.000 euro tutarında bir garanti ücretin yanında her sene aşağı yukarı 1-1.3 milyon euro (şampiyonluk potasında 70 ortalama puan toplayacağımız varsayılarak) bonus veriyorsunuz.

    --- alıntı ---

    profesyonel futbolcu bafetibi gomis ve kulübü swansea city afc (swansea) ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. buna göre, futbolcunun eski kulübüne net 2.500.000 eur tutarında transfer bedeli ödenecektir.

    futbolcunun kendisiyle de 2017-2018 futbol sezonundan başlamak üzere 3 futbol sezonu için aşağıdaki şartlarda anlaşılmıştır.
    2017-2018 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti
    2018-2019 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti
    2019-2020 sezonu için net 3.350.000 eur sabit transfer ücreti

    şirketimiz bu dönem içerisinde futbolcuya ayrıca imza parası olarak net 2.500.000 eur ve şampiyonluk halinde prim olarak net 200.000 usd ödenecektir. buna ek olarak futbolcuya takımın futbolcunun fiilen oynadığı tff süper lig ve uefa müsabakalarında alacağı her bir puan için 5.000 eur prim ödeyecektir."

    --- alıntı ---

    bu kadar yüksek maaş içeren bir sözleşme, oyuncu tarafından gol kralı olduğu ilk sezonun ardından beğenilmeyip zam talebiyle cevaplanıyorsa sizin yönetim olarak büyük zaaflarınız var demektir. senede 4.5 milyon euro kazanan 32 yaşındaki futbolcunuz böyle bir şımarıklık içerisinde bulunuyorsa yapacağınız ilk iş kendisine bu ücretleri taahhüt eden çin veya katar ligi'ne gönderip emekli etmeniz olmalı. işte beşiktaş bu tip operasyonlarda kıskanılacak bir başarıyla oyuncularını bu pazarlara yüksek bonservis bedelleri kazanarak satıyor ve kulübe transfer girdisi sağlıyor. biz ise uefa kriterleri dolayısıyla satamadığımız için alamıyoruz ve 1.90'lık eren derdiyok 'un rakip savunmalar arasında kaybolup gidişini, bafetimbi gomis'in kaçırdığı penaltıyla kaybettiğimiz süper kupa'nın yıldırım demirören tarafından akhisarsporlu futbolculara verilmesini izliyoruz.

    bu entry geçen sezonun ikinci yarısı kombine alarak izmir'den istanbul'a her iç saha maçına fire vermeden gomis formasıyla gelen bir galatasaraylı tarafından yazılmıştır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın