• 194
    kimi küfürlü pankart ve sloganların sözlükte yer alması benim de eleştirdiğim bir husus. bir kaç defa da dile getirdim. ama şimdilik bu şekilde devam ediyor uygulama.

    fakat eleştiri adı altında ve de haklı olarak silinen bir entry nedeniyle sol frame'i ve sözlüğü sabote etmek için flood şeklinde entryler girilirse bunun bir karşılığı olacağı kesindir. bu nedenle ceza almıştır. oysa doğrusu galatasaray sözlük başlığı altında, tabi ki eleştirisinde samimiyse eğer bu konuyu dile getirmekti. açıkcası kendisine destek verirdim.

    silinen entrysi ile ilgili şikayet mi var, pekala bir moderatörle iletişim kurabilirdi. içinizde bu yolu deneyen ve neticesinde ikna olan veya bizi ikna eden bir çok yazar var. eminim bir kaç tanesi bu metodun işe yaradığını soranlara söyleyecektir.
    entrysinin hatalı yere silindiği fikrinde olan her yazar sol frame'e saldırma veya çeşitli şekillerde sözlüğü sabote etme hakkını kendinde görürse burası yazılamaz, daha da kötüsü okunamaz bir platform haline gelir. buna izin vermemiz mümkün değil.

    olabildiğince az entry silmeye ve olabildiğince çok yazarı sözlükte tutmaya çalışıyoruz. bu iyi niyeti suistimal etmemekte fayda var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın