resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3099
    kendisine, bizde kazandığından daha iyi teklif yapacak bir takım olduğunu düşünmüyorum; bence sorun da burada başlıyor.

    bizdeki maaşlar net olduğu için, fransa dışında avrupa ile kıyaslamaya elverişli denk rakamı bulmak için basitçe x 2 yapıyoruz. 1.6-1.8 arası aslında çarpan, ama 2 de çok yanıltmıyor.

    fransa yanlış hatırlamıyorsam, ekonomiyi düzeltmek adına 2013 veya 14 yılında 1m euro üstüne %80 gelir vergisi koydu; kaldırdılar mı bilemiyorum.

    bu kapsamda kabaca bir hesap yaparsak, gomis’in yıllık ücreti 7 m euroya geliyor. bir başka ifade ile gomis, güncel parite uyarınca 6.7 m pound kazanıyor ki bu maaş neredeyse luka modric’in maaşı ile aynı.

    zam istiyor diye öldürmeyelim elbette ama premier ligi dışarıda bıraktığımız (tutunamadı), fransa’da aynı parayı verecek takımın çıkmayacağı, italya ve ispanya’da bu maaşı verebilecek takımların gomis’ten iyi forvetleri olduğu düşünülürse tek yüksek maaş opsiyonu arabistan yarımadası olarak kalıyor.

    menajerlerin olayı bu; ellerinde olsa her sene yeni zamlı sözleşme veya transfer kovalarlar; paraları buradan çıkıyor. bununla birlikte, ben, prensip olarak, şu an takımda bulunan muslera ve nispeten düşük maaş alan linnes haricinde hiçbir adamın maaş yükseltme teklifini kabul etmem. linnes zaten böyle bir teklif ile ancak sözleşmesi bittiğinde gelir, muslera’da bugüne kadar bir kere zam istemediğinden olası bir senaryo değil.

    benzer senaryoları yasin öztekin’de canlı yaşadık; sonuç izmir huqqa oldu. diyeceğim şu ki; formayı giydiği süre içerisinde desteğe devam ancak istemediği dakika salabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın