resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3066
    mevzunun teknik, taktik tarafları bir yana - bunlar şu karmaşa sonuçlanınca konuşulur - sen öyle bir camiaya gelmişsin ki bırak vatandaşı olduğun fransa ve orada oynadığın kulüpleri, kendi asıl ülkende bile mümkün olmayacak kadar sevilmiş, sahiplenilmişsin. kıçı kırık bir ırkçılık olayında bile senin için ülkeyi ayağa kaldırmış bu camia.

    oysa sen, kişisel servetinin minnacık bir artışı için ömür boyu gönül sözleşmesini elinin tersiyle itiyorsun bizlerle. bak senin 10'da 1'in kadar ancak sevilen eboue'nin düştüğü durumda taşın altına elini soktu bu kulüp. 1 sezon anca oynamış elmander'i binlerce km öteden çağırdık, taffarel'i okyanuslar kadar seviyoruz, drogba'nın, sneijder'in bir gün kenarda olacağı hayalleri kuruyoruz.

    1 senede bu frekansa girememişse gomis, ki öyle gözüküyor, selametle gidebilir. galatasaray gol atacak oyuncu mu bulamayacak? nasıl ki sezon içinde her fransa'ya gidişinde "mitrouglu'dan daha iyiyim" deyip durduysa gittiği ülkede de yeni gelen santrfor hakkında aynı şeyleri söyleyip kendini tatmin edebilir.

    fatih terim'e "gomis... ... ... sakat" dedirttiği ve sözleşmesi sürerken yaptığı kişisel antrenmanlarda üzerinde gs logosu olmayan kıyafetler giydiği için gomis benim için bitmiştir. profesyonellik bu değil, amatör ruh zaten yok.

    hadi abi, yallah çöllere...
App Store'dan indirin Google Play'den alın