resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 3008
    fatih terim'in sakaryaspor maçının ardından yaptığı konuşma esnasında gomis'ten bahsederken ki hali bana da gomis gidici izlenimi bıraktı.

    açıkçası, en başından beri elimizde daha genç olan oyuncuların satışı konuşulurken gomis'in satılmasının daha uygun olacağını düşünmüşümdür. takım içi oyuncu sirkülasyonu için yaşa önem vermek gerekir. yapabiliyorsan en yaşlısını elden çıkartacaksın(takıma faydalı oyuncular listesinden - faydası olmayanı yaşa maşa bakmadan göndermeli). gomis'i hepimiz geçtiğimiz sezon gösterdiği özveri ve performanstan dolayı sevdik ve hala seviyoruz; ancak bu oyuncu bu sezon ortalama bir performans gösterecek olsa da bu senekine hiç ulaşamayacak bana göre. performansı en tepeye ulaşmışken ve alıcı bulabilecekken satmak, özellikle şu anki sattığın kadar al kuralı yüzünden, en mantıklısı. önümüzdeki sezon ortalama üstü performansta alıcı bulmak çok çok daha zor olacak. bu yüzden, gomis'i bu sene olabildiğince yüksek paraya satmak daha faydalı olacaktır takımımız için. gomis bu sene oynar sonra sözleşmesinin sonuna kadar gönderecek yer ararız.

    burada önemli olan yerine alınacak oyuncu(oyuncular). türkiye süper ligine ve takımlarına en uygun forvetlerin fransadan ve fransız ağırlıklı olduğunu düşünmekteyim. gomis'in yerine bir tane siyahi fransız forvet ve bir tane de iskandinav forvet alabilirsek her açıdan çok çok karlı çıkmış oluruz.

    seviyoruz seni gomis ama galatasaray'ımızı daha çok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın