• 22
    zaten çok yüksek olduğu tahmin edilen ve sonunda gün yüzüne de çıkan borç. yıllarca medya 'galatasaray battı batıyor' diye haber yaparken fenerbahçe asıl batandı; anca şimdi görüyoruz. beşiktaş desek bir yıl şampiyonlar ligi'ne gidemedi; elde kim var kim yok satıyor.

    ancak tencere dibin kara, seninki benden kara hesabına döndü bu iş; bizim durum da iç açıcı değil. her zaman dediğim gibi tff yabancı kuralıyla falan uğraşacağına aynı uefa gibi kulüplerin maddi durumunu sürekli takipte tutması gerekir. bunu da tarafsız bir kurumdan hizmet alarak yapması gerekir çünkü tff'ye kimse güvenmiyor artık. bu tarafsız kurum sık aralıklarla kulüplerin maddi durumlarını şeffaflıkla açıklamalıdır. tff de uefa gibi kota koyup * eğer bu kotaya uyulmazsa transfer yasağı getirmeli ya da yayın gelirlerine el konulup borçları kapatma yoluna gitmelidir. yoksa bir başkan geliyor, babasının çiftliği gibi kulübü yönetip batırıp gidiyor.

    'x kulübü olarak battık, devlet bize yardım etsin'. 'y kulübü olarak vergileri ödeyemedik, devlet affetsin' ile işler yürümüyor/yürümez/yürümemeli. galatasaray'a menfaati olmuş/oluyor/olacak olsa bile fikrim değişmeyecek.

    ayrıca ali koç seçildiğinden beri ekonomi yüzünden eski başkana vurup vurup duruyor. benim hatırladığım kadarıyla bazı dönemlerde yönetim kurulundaydı bu adam, son dönem de dahil * eee, mübarek; aziz yıldırım başkanken sen de yönetimdeydin ya. süs olarak mı kuruldaydın anlamadım ki. bu kadar kötüydü durum madem, neden bir şeyler yapmadın; neden laf etmedin?

    amaaan neyse ne. sorun onların nasılsa, uğraşıp dursunlar * 650 mn euro borç da öde öde bitmez *
App Store'dan indirin Google Play'den alın