resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13455
    yuhalandıktan sonra galatasaray formasını üzerinden çıkarması iğreti eden futbolcudur. kendisini yuhalayan taraftar da ayrı bir şekilde iğreti etmiştir. her ikisi de galatasarayımıza yakışmamıştır. o tarihlerde (bkz: 6 nisan 2014 galatasaray fenerbahçe maçı) her ikisinin de beni çok üzdüğünü hatırlıyorum...

    selçuk’ un üzerine bu kadar oynanması, selçuk’ un ise, bu kadar üzerine oynanırken, aldığı kararlar ve verdiği tepkiler(u: yalnızca formayı çıkarması değil, saha içi jest ve mimikler, açıklamalar, takım içi guplaşmalara karşı her ne sebeple olursa olsun karşı duramayışı vs.) tamamen cehalettendir ve tekrar ediyorum, bu iki taraflı cehalet takımımıza katiyen yakışmamaktadır.

    aldığı paralardan dem vurmak yerine yapılmış olan sözleşmenin pazarlık masasında kimler varsa, bir kamuoyu oluşturup "neden" diye sorulmasını sağlamak, daha mantıklı bir tepki olacaktır. mevcut sözleşme şartları net bir şekilde galatasaray' ın çıkarlarını korumamaktadır. bu sözleşmenin mantığını o sırada yöneticilik yapanlar açıklamalıdır.

    lakin bunun selçuk inan şahsıyla direkt ilgisi yoktur. şöyle ifade edeyim, bir de ben deneyeyim;

    selçuk inan burada hizmet aldığınız firma temsilcisi(u: örneğin x firmasından temizlikçi çağırıyorsunuz. selçuk inan isimli bir temizlikçi geliyor. burada selçuk inan x firmasını temsilen işi yapmaya geliyor. bunun gibi bir temsilcilikten söz ediyorum.) olarak düşünülmelidir. bir hizmete para verip yeteri kadar verim alamadığınıza kanaat getirdiğinizde, hizmeti icra edene "ver lan paraları" demek biraz mantıksız kaçmaktadır. zira onu bağlayan bir şirketi bulunmaktadır, onun bir patronu, bir müdürü, bir üstü vardır. siz o kişiyle görüşme sağlayarak paranızı talep edebilir yada hizmeti beğenmediğiniz yönleriyle anlatarak bir çözüm üretilmesini rica edersiniz. hizmeti veren firmayı temsilen gelen çalışana kafanıza göre mobbing uygulayamazsınız. zaten bu durum kendi topuğunuza sıkmak olacaktır. zira hizmeti verecek olan kişinin verimi düşecek ve siz zararlı çıkmış olacaksınızdır.

    selçuk inan bir menajerlik şirketine bağlı çalışmaktadır. ahanda burda: http://gss.gs/cnK
    footalent isimli bir firma*.birilerini illa maaş üzerinden taciz edecekseniz, o dönemki yöneticileri ve bu footalent denen şirketi taciz edin*. selçuk inan burada pek söz sahibi değildir. onun da menajerlik firmasıyla bir sözleşmesi bulunmaktadır. boşu boşuna nefret paratonerlerinizden biri haline getirip kendinizi yormayın derim ben.

    dipnot: footalent şirketinin tek galatasaray'lı oyuncusu selçuk inan' dır. çalıştığı en fazla futbolcu sayısı; (bkz: altınordu) ve (bkz: fenerbahçe) takımlarındandır. bu bilgiden birşey çıkarmak için değil tespitim ama bu durum insanda bir mide bulantısı yaratıyor. (bkz: barış alıcı) (bkz: berke özer) transferleri...
App Store'dan indirin Google Play'den alın