• 152
    şu anda işler yolunda gidiyor.

    ligin en iyi yönetilen takımlarından biri oldukları aşikar. çok iyi bir gm'ları* ve mükemmel bir koçları* var. bununla beraber de son 3-4 yılda sessiz sedasız harika bir yeniden yapılandırma gerçekleştirdiler. paul pierce, kevin garnett ve jason terry'yi brooklyn nets'e yolladıktan sonra aldıkları draft haklarıyla harika bir takım kurdular. yeni sezonda kyrie irving - jaylen brown - gordon hayward - jayson tatum - al horford gibi bir ilk 5'le sahaya çıkmaları bekleniyor ki bütün oyuncular %100 hazır olacak. geçen sezon playoff'larda kyrie ve hayward'dan yoksunlardı. eksik halleriyle nba finalini tek maçla kaçırdıklarını düşünürsek, bu yılki tavanları şampiyonluk.

    şimdi gelelim can alıcı noktaya; 2018 nba draftı'nda tek seçim hakları vardı, o da 27. sıradan. seçimler yapıldıkça, lottery pick'ler falan geçtikçe heyecanla kimin celtics tarafından seçileceğini merakla beklemeye başladım. bu dallama celtics draft ofisi, robert williams diye bir sik kırığını seçtiler. bu puştun aslında ilk 15 seçimden biri olması bekleniyordu ancak ha şimdi ha az sonra diye diye 27. sıraya kadar düştü. celtics de havada kaptı elemanı.

    resmi imzalar şunlar bunlar derken nba yaz ligi başlayayazdı. takım halinde ilk antrenmanlar başladı. ilk bomba o zaman patladı. draft sonrası ailesinin yanında olan bu dümbük, kendisini boston'a, takım kampına götürecek olan uçağı kaçırdı. puhahaha rezilliğe bakar mısın aq. sebebi de uyuyakalmış olması. ''ulan bi uyutmadınız adamı aq'' şeklindeki serzenişi ise içler acısı tabii, tüm camia şok. ''eheeheheh nasıl çaldık ama elemanı 27. sıradan'' derken bu ilk gevşek hareketiyle herkes bir ''noluyo lan'' havasına girdi.

    ikinci olay ise yaz liginin başlamasından sonra yaşandı. ligdeki ilk maçta 4-5 dakika oynadıktan sonra sakatlandı. dizinde bir problem yaşadığı söylendi. ilk dakikalarda da gayet başarılıydı bu arada. helal olsun dedirtti ama, 3 saniye sürdü işte aq. sağlık kontrolleri yapıldı; anan aşağı baban yukarı derken yaz liginin geri kalanında oynamamasına karar verildi.

    şimdi tüm celtics camiasının kafasında 2 soru var; eleman gerçekten göründüğü kadar gamsız, yavşak, umursamaz mı? diz sakatlığı kronik mi?

    bana kalırsa eleman ipsiz sapsızın önde gideni, ama sakatlığı yok, sadece riske etmek istemediler. yalnız bayağı yetenekli ipnetor, celtics'in ihtiyacı olan türden bir 5 numara. dikiş tutturursa, brad stevens'ın komutasında double-double makinesine dönüşebilir. ama bok da çıkabilir tabi. çok şey etmemek lazım.

    cezayirlisolbek, boston, massachusetts'ten bildirdi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın