resim
Bafétimbi Fredius Gomis
Takım:Kawasaki Front.
Mevki:Santrfor
Yaş:38
Boy:1.84
Uyruk:Fransa
  • 2888
    33 yaşini 1 ay sonra dolduracak bir adamı, üstelik de yıllık kazancı hayli yüksek bir adamı şu darboğazda satabilmek büyük başarı olur. gomis' e hayranım, burada zaman zaman eleştirildiğinde bile onu savundum ama herkesin yeri dolar. biz duygusal bir taraftarız ve çok bağlanıyoruz. o satılamaz, bu satılamaz... herkes satılır. ancak doğru zamanda doğru şartlar oluşursa satılır.

    yalnız yerine onu aratmayacak potansiyelde(sonuçta oyun bu, isim doğrudur ama tutmaz, önemli olan potansiyeli bulmak bence) bir adam bulmalıyız. gomis' ten ucuz birinin olmasına gerek yok, ondan daha fazla değerli olabilecek biri olmalı. gomis' i 5' e satarsın, üzerine 1 daha koyar 6' ya bir adam alırsın ama o adamın 2 sene sonra 15 olma potansiyeli vardır.

    real madrid ronaldo' yu sattı daha neyi tartışıyoruz ki zaten?

    bu takımdan hagi gitti, kral hakan şükür gitti, taffarel gitti, popescu gitti... hepsinin de yeri doldu. aynısını arayarak dolmadı, dolmaz da. dünayda bir tane hagi vardı ve bir daha da olmayacak zaten. ama başka iyi oyuncular da var. körü körüne birilerine bağlanıp kalmamak lazım. 33 yaşındaki adama teklif varsa ve o adam metin oktay, hakan şükür ya da hagi değilse satarsın, bu kadar basit.
App Store'dan indirin Google Play'den alın