• 2730
    kalite artırımının ve düzenli olarak gelir getirmesinin* tek yolu, isim hakkının satışa çıkartılması* ile olacaktır.

    özellikle piyasaya yeni giren ya da eski repütasyonunu kaybeden, tekrar bir atılım yapmak isteyen firmalar için bulunmaz bir nimet olacaktır. hele ki bir de popüler kültüre ve günümüz standartlarına hakim olan, ya da birkaç sene öncesinden beridir iyi intiba bırakan bir şirkete devri, eski müşteri kitlesi ile beraber bütünleşince gerçekten çok olumlu bir ticari hamle olabilir. galatasaray store'un potansiyel müşteri kitlesi** ürün kalite ve fiyatları ile doğru oranda artış gösterecek ve bu franchising anlaşmasındaki her iki tarafı da memnun edecektir.

    böylelikle 10 lira etmeyecek ürüne 50 lira vermeyecek, piyasadaki muadili tekstil ürünlerinin piyasa fiyatına yakın bir rakama satın alabileceksiniz, alabileceğiz. evet, belki yine aldığınız ürün pahalı olacaktır, ancak aradaki uçurum şimdiki kadar olmaz. ya kalite artışı, ya da fiyatların cüzi bir seviyeye çekilmesi, belki de her ikisi de. her türlüsü, şu andakinden çok daha iyi olacaktır.

    bu bahsettiğim şeyler taraftar için olan kısmı. bir de kulüp açısından değinmek istediğim bir nokta var. store 15 senedir sürekli zarar edip duruyordu. bilindiği üzere gs store, grey weekend ve yellow friday kampanyalarının ciddi katkılarıyla beraber kurulduğundan bu yana ilk kez kâr etmişti. böylelikle taraftarın zoraki şekilde katkısı olmadan külfet haline gelen mağazacılık aş, artık düzenli bir gelir kalemi olmuş olacak.

    yellow friday ve grey weekend'in ne denli bir etki yaptığına da açıkça bir örnek teşkil ediyor bu dolaylı da olsa.
App Store'dan indirin Google Play'den alın