resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Pendikspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2203
    (bkz: ne dediler/#2461333)

    --- alıntı ---
    "ndiaye ingiltere'de kalmak istiyordu ama bir takımla anlaşamadı. galatasaraylı taraftarların bekleyişi mutlu bir şekilde sonuçlanabilir.

    badou ndiaye'nin menajeri

    --- alıntı ---

    ya beyler, bayanlar. bu adamın menajeri zaten y..vşağın teki. sezon ortasında en kritik dönemde(fernando sakatken) adamı ingiltere'ye götürdü, illa ki sattırdı. oyuncuyu hoca ikna ediyordu, bu araya girip badou'nun da kafayı karıştırıyordu. en sonunda da maç kampının yapıldığı bir akşamda saçma sapan bir şekilde aramızdan ayrıldı adam.

    ha bana göre bu hareket ile önce takımdaki oyuncuların alacakları, tff'ye, diğer kulüplere vs. gibi borçların bazılarının ödenmesini sağladı. bu sayede yuto'yu da alarak şampiyon olduk, sonra da uefa'dan men yemekten kurtulduk ama o dönem bizim için sahada işimiz ne kadar zordu hatırlarsınız. selçuk(bir iki maç) ve donk'un müthiş katkısı ile o süreci fernando dönene kadar ite kaka götürdük.

    şimdi menajeri üstteki gibi bir laf ettiyse de premier lig'den bir takıma çakmaya çalışmıştır oyuncuyu, becerememiştir. böyle konuşmuştur. belki de tercüme hatasıdır ya da yalan haberdir. hiç fark etmez.

    zaten badou biraz safça bir bebe.(ankara'da oynadı biliyorsunuz bebelik oradan:( ) hatta azıcık mal.

    ama gittiği günden beri bir kere olsun galatasaray camiası ya da taraftarına yanlış yapmadı. hatta sürekli özlediğinden bahsetti ve destekledi. gittiğine pişman olduğuna da eminim. zaten a.albayrak da benzer şeyler söyledi.

    şimid transferi ve maliyetine gelince, işin uzamasından belli ki maliyeti olabilecek en makul seviyeye çekmeye çalışıyoruz. oyuncunun transferden ziyade takımın zaten bir parçası gibi olacak oluşu bu transferde ısrarcı oluşumuzun başlıca sebebi.
    uyum sorunuymuş, evmiş, ailesiymiş vs. dertleri yok. kaldığı yerden devam eder döndüğü anda.

    eğer uygun bir bedelle transfer edilirse ben çok sevineceğim gelişine. hobi olarak kaval kemiğiyle beslenen adam yiyen orta saha işte oyuncuyu tarif etmeye gerek var mı? gördük ilk devrede yaptıklarını. eksikleri muhakkak var ama hocanın oyun tarzı yine baskı ve pres üzerine olacaksa badou'nun enerjisi çok özel. kaldı ki 10 numara da oynayabilen değişik bir isim.

    fatih terim'le de çalıştığında eminim ki bir tık da yukarı çıkacaktır, özellikle skorerliği.

    4,5 yıl için 16 m euro verdi stoke, 16/4,5=3,55. yılllık bonservis maliyeti 3,5 m euro adamlara.

    eğer kiralama bedeli 1-2 m euro bandında olup maaş olarak da 2-2,5 arası bir rakama 1 yıl kiralayabilirsek ben transferine aşırı sevinirim.

    yani fransa 2.ligi'nden, afrika'dan, kuzey ülkelerinden scout transferi yapabilmeyi ve cuk diye takıma koymayı ben de isterim ama risk alınmamak istenmesini de anlayabilirim.

    bu sebeple genel anlamda "doğru maliyet ile" transferini destekliyorum.

    (bkz: ya ya ye ndiaye ya ya ye)
App Store'dan indirin Google Play'den alın