resim
Selçuk İnan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Gaziantep FK
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 13422
    kaptan, yellow friday ve grey weekend kapsamında taraftarlar olarak gsstore’lara akın ettik. gsstore’un açıklamasına göre grey weekend etkinliğinden elde edilen miktar 5 milyon tl civarında. kulübün içinde bulunduğu mali durum ortada. büyük galatasaray taraftarının yüzbinlerce ürün alıp kulübe kazandırdığı miktar, senelik kazandığın garanti ücretin 3’te 1’i bile etmiyor. yanlış anlama, zamanında sözleşme yapıldıysa tabiki hakkın.
    ancak bu maddi darboğazda senden de bir galatasaraylılık bekliyoruz. miktar önemli değil. maksat karınca misali tarafın belli olsun. bu saatten sonra 2 veya 3 milyon euro olması hayatında yaşam standardı açısından büyük bir değişiklik yapmayacak. ancak olumlu tek bir hareketinle fenerbahçe’ye para için gitmeyen metin oktay gibi bizim efsanemiz olarak kalacaksın.

    kendisine şu şekilde dm’den yürüdüm. bir sosyal medya hesabı olan arkadaşlar da aynı şekilde kendisine mesaj atarsa şahsım adına sevinirim. fikirlerini değiştirmesek bile bir farkındalık oluşturmaya çalışalım kendisi hakkında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın