resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.87
Uyruk:Portekiz
  • 2358
    olası juventus transferini anlamlandıramadığım adam. neden ve detaylara hakim olmamakla birlikte (bilen yeşillendirsin) real madrid'de sıkıntılı olduğunu az çok biliyorum ama vaktinin çoğunu "imaj" veya daha kaba tabir ile "şekil" için harcayan adamın italya ligine gitmesinin altında mantıklı bir sebep bulamıyorum.

    elbette juventus, şu anda futbolda golden state warriors'un muadili; gitmeniz halinde anormal bir şey olmazsa, sarri sayesinde kafaya oynayan napoli'nin başında ancelotti varken şampiyonluk ve şampiyonlar ligi çeyrek finali garanti. ronaldo ayarındaki bir adam takımınızda ise, çeyrek finalin final olması işten bile değil; sonuçta juventus'un tek ve en büyük eksiği şapkadan tavşan çıkartabilecek bir süperstar. bunun dışında avrupa'nın her kulübü ile (messi'siz barcelona ve ronaldo'suz madrid) kafa kafaya mücadele edebilecek güçteler.

    milano falan olsa "güzel şehir, şekil ortam falan" diyeceğim ama bilenler bilir, torino baya bok gibi bir şehir. akşam 6'dan sonra kahve içecek dükkan zor bulursun bırak moda haftası falan. italya ligi düşüşte olan bir lig, gittikten sonra twitter hesaplarında caps / meme bile yapılmaz.

    ben kendisinden bir manu dönüşü bekliyordum; de gea ile takas olabilirdi ama takipçisi olacağım bu konu bana ilginç geliyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın