resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2140
    takımımıza olan ve olacak faydalarını inkar etmiyorum; ama ben bu adama güvenemiyorum. "stoke city'den teklif gelince aklı karıştı." haberleri çıkınca doğrudan gözümden düştü. şampiyonluk yolunda olan ve avrupa'da isme sahip olan bir kulüpte oynarken küme düşmeme mücadelesi veren bir kulübün teklifi aklını karıştırıyorsa bu resmen bir vizyonsuzluktur. haber doğrudur ya da yalandır bilemem; fakat sonuç ortada, şampiyon olmak varken gitti küme düştü. ekonomik olarak işimize geldi, fayda sağladı.

    ndiaye'yi yeniden kiralarsak bu adamın yine sezon ortasında "hadi ben gidiyorum." demeyeceği ne malum? şampiyonlar liginde iyi bir oyun sergilerse teklifler gelecek yine. avrupa'nın en iyi 5 liginin tepe takımlarından biri teklif ettiğinde sezon ortası yine kafasının karışmayacağının garantisini kim verebilir? ingiltere'de küme düşme potasındaki takımın teklifiyle kafası karışan adam, şampiyonluğa oynayan takımın teklifine nasıl tepki verir dersiniz?

    ben bu oyuncuya kesinlikle güvenmiyorum. yine bizi, fatih terim'i ortada bırakma potansiyeli olan bir oyuncudur kendisi. kendisi üzerinden kadro planlaması yapmak büyük bir hata olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın