• 326
    hoca zaten instagram için çektiği videoda dedi ki "ilk önce mevcut kadroyu elimizde tutacağız, sonrasında mali konular el verdikçe transfer yapacağız" burada hala bik bik konuşan adamlar var. yok şu başarısız transfer, yok donk'a bu kadar para mı verilir? verilir abi 1 sene önce ne anasını bıraktık adamın ne bacısını burada. açın okuyun 5 dakikanızı almaz. ligin 2. yarısında hayatının futbolunu oynamadı mı bu adam? sinan gümüş? bu çocuğa ben de dahil hepimiz küfretmedik mi, aşağılamadık mı? ne kadar doyumsuz adamlarsınız. herkes ister transfer, ben de istiyorum da niye bu kadar acele edip sürekli aynı şeyleri yazıyorsunuz? arkadaşım fpp diye bir şey var. farkında değilseniz 2 dk araştırın, okuyun. anamızı belleyecek adamlar anamızı. sen elindekinden olma da transfer sonraya kalsın. ben de istiyorum 1 tane iyi forvet ve sağlam 2 stoper yanında iyi 2 kanat oyuncusu. ama elimizde muğdat var, sinan var. ne yapalım bizi ipten alan başkana veryansın mı edelim? hakaret mi edelim?

    yellow friday'miş de greyweekend'miş. ulan senin gibi taraftar almasın store'dan ürün. ağlak ergenler gibi her şeye isyan etmeyi bırakın da gerçeklerle yüzleşin.

    büyük harflerle yazardım da format izin vermiyor ama siz büyük okuyun. mali durum, ffp, borç.

    edit: sinirden ffp yazacağıma fpp yazmışım. uyarı için alfredo di stefano arkadaşıma teşekkür ediyorum.

    dipnot: yazdığımdan alınıp bana "keşke sen adam olabilsen" diyen bir arkadaş var. sanıyorum ki yazdığım yazı yerine fazlasıyla ulaştı. mesele keşke adam olabilmek olsa. saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın