resim
Papa Alioune Ndiaye
Takım:-
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Senegal
  • 2126
    kiralanması aşırı mantıksız olan futbolcu. galatasaray yine bir kişiye kafayı takıp sanki dünyadaki son kalan futbolcuymuş gibi transfer pazarlığı yapıyor. madde madde yazıyorum.

    1) kiralama ücreti 3 milyon euro + senelik 3 milyon euro'dan totalde 6 milyon euro eder. totalde 6 milyon euro masraf yaparak bonservisli transfer yapılıyor. orta saha için örnek almamız gereken transfer garry medel. kiralanacak basit bir futbolcu için çok fazla rakamlar. bu şekilde hareket edersek ffp kıskacından kurtulamayız.

    2) takıma uyum sağlama problemi yok denmiş. bu adam gelirse tek sezonluğuna gelecek. 2019'da ne yapacağız? eninde sonunda yeni bir futbolcu alacağız. takıma on yeni futbolcuyu alsak, ''bari bir tanesi takımı tanıyor olsun.'' desek dediğiniz doğru olabilir. ama zaten şu an iki bilemedim üç transfer yapıp işi kapatacağız. bunların yeni isimler olmasının zararı yok. ana iskeletimiz geçen sezonla aynı şu an.

    3) ndiaye gidişi olaylı bir futbolcu. bizzat galatasaray başkanı mustafa cengiz bunu açıkladı. ndiaye'nin galatasaray'dan gitmek için antremana çıkmama/olay çıkarma seviyesine geldiğini söyledi. etik olarak tekrar takıma katılmasını doğru değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın