• 31507
    "burada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. başkanımızla fenerbahçe'nin başarısı için neler yapabiliriz, bunu konuştuk. buraya futbola dair felsefemi yansıtmaya geldim. çok çalışacağız. bu yolculuğa yarın hep beraber çıkıyoruz. 5 yıldan fazla süredir psv'de görev yapıyordum, fenerbahçe'nin bana ilgisi oldu. önüme yeni bir kulüp çıktı. psv'de yakaladığım başarı burada da başarabileceğime inandığım için fenerbahçe'yi tercih ettim.

    futbola bakış açım, felsefem kesinlikle değişmeyecek. fakat çalışma yöntemlerim farklı olacak. çünkü farklı bir lig. yaratıcı ve öne doğru oynayan bir takım olacağız. futbol felsefem değişmeyecek.

    tabii ki fenerbahçe'nin birçok maçını izledim. bu işin en iyi yolu birlikte çalışmaktır. önce birlikte çalışmaya başlamalıyız. birkaç gün tanışma süreci olacak. fenerbahçe gibi büyük takımların kadrosuna katacakları oyuncuların ekstra olması lazım. şu anda ilk olarak elimizdeki oyunculara bakacağız.

    her iki sistemi de kullanabilen bir hocayım. önemli olan oyuncularımıza ne istediğimizi aktarabilmek. takımımızdan maksimum verimi almak bizim için önemli. iki defansif orta saha ya da tek defansif orta saha ile oynamak benim için önemli değil. benim için önemli olan hangi sistem olursa olsun oyuncularımdan maksimum verimi almak. şu anda a takım kadrosunda yer alan gençlerimize bakacağız. kulüp olarak altyapımıza önem vereceğiz. oyuncularımızla ilgili antrenmanlarda değerlendirmeler yapacağız.

    taraftarımızın desteği bizim için çok önemli. eğer taraftarımızın gücünü arkanıza alırsanız muhteşem bir atmosfer olur. ben burada maçlara çıktım. harika bir atmosfer var. barcelona'nın bana çok katkısı oldu. o dönem dünyanın en iyi futbolcularıyla bir arada oynadım. baskılı takımlarda ne yapılabilir? bunu öğrendim. psv'de de aynı deneyimleri elde ettim. fenerbahçe'de çalışmak için sabırsızlanıyorum."

    phillip cocu
App Store'dan indirin Google Play'den alın