resim
Maicon Pereira Roque
Takım:Vasco da Gama
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.91
Uyruk:Brezilya
  • 1128
    neden son 2-3 aydır kendisine semih kaya muamelesi yapıldığını anlamıyorum. entry'lere bakıyorum, maicon hakkında başlığında yazılanlar aşağı yukarı şöyle:

    - el bombası kıvamındaki stoper
    - yerine acilen lider özellikli ve top çıkaran defans gelmeli
    - elimizde patladı
    - tudor'un kazığı*

    ocak 2017'den mayıs 2018'e dek 10 günden fazla tatil yapamadı bu adam, bilmem farkında mısınız? yaklaşık 55-60 resmi maça çıktı, ancak geçtiğimiz aydan itibaren paydos dedi. normal bir futbolcu 2 sezonda oynuyor zaten bu kadar maçı.

    olduka kaliteli, pozisyon bilgisi ve top tekniği üst düzey, takımın da aşağı yukarı ihtiyaç duyduğu türden bir stoper bu adam. sene başında çok övgü aldı, skora olan sürpriz katkısı ve takım içindeki uyumlu görüntüsü de son iki sezonda savunmada yaşadığımız rezaletten sonra toparlanmamızda başrolü oynadı.

    tek handikapı bence çabukluğu*, onun dışında belirgin bir falsosu yok. şamipyonlar ligi'nde de yaldır yaldır defansı santra yuvarlağına kurup, 35 metrede oynamayacağız oyunu. bu arenada daha fazla geriye yaslanıp, oyunu kendi alanımızda karşılayacağımız maçlar da olacak. işte maicon'un da defolarının iyice kapanacağı bir oyun mantalitesi bu. hava toplarındaki üstünlüğü ve dar alandaki becerileri çok işimize yarayacak.

    10 milyon euro ve üzeri bir teklif varsa ben de gitmesini isterim de, 5 milyon euro civarı bir tekife satılmasına razı galiba bazı arkadaşlar. ya da kjaer'le kafa kafaya bir takas da söz konusu ise, ona da razıyım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın