resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10165
    greyweekend 'de 150 bine yakın ürün satıyorsun gelen para belli. yellowfriday'de keza aynı. hala para saçmaya devam etme niyetindeyiz. sonra batıyoruz taraftar ürün alsın, kombine alsın alsında alsın. önce yönetim akıllı hareket edecek sonra taraftar gereğini yapar. sabri nedir yahu. bi bitmedi eski aşklarınız. ne vefası arkadaşım hala vefa da vefa.

    sneijder geri gelsin, melo geri gelsin, sabri gelsin. keza selçuk'la uzatmak da aynı mesele. ölü adamlar derneği mi galatasaray?

    gelmesin arkadaşım gelmesin. takımda en az sorunlu bölge sağ açık iken bir transfer daha yapmanın gereği var mı? sabri gelecek sonra parasını ödemek için redsaturday mi yapacağız. taraftar harçlığından ayıracak, imkanı olan alsın da kulup kazansın diye sayaçı kontrol edecek, sonra 150 bin ürün satacağız da sabri'nin parasını mı ödeyeceğiz. çünkü anca 3 milyon kalıyor 150 bin üründen.

    yönetim de, hoca da akıllıca düşünüp öyle adımlar atmalı. bu kadar yüksek meblağların döndüğü ortamda, dar boğazda olduğumuzu ve sıcak paraya çok ihtiyaç duyduğumuzu unutmadan kimseye 1 kuruş fazla vermemeliyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın