resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 10134
    gelirse mariano ve linnes'i kesemez. hatta denayer'i kiralarsak tekrar onu bile kesemez sağ bekte. 16+4+1 şeklindeki avrupa ligi kadromuzda +1 kontejanının boş kalmamasını sağlar sadece. şimdi kimse çıkıp alt yapıdaki çocuklar vs diye saçmalamasın. o çocuklar 21 yaşını doldurmadıkları için şartları sağlayamıyor. b listesine yazılacak zaten onların hepsi. ama a listesine yazınca uefa hadi ordan sen kimi kandırıyorsun diyor.

    peki biz bu +1 kontejanını kimle doldurabiliriz.
    arda turan
    emre çolak
    semih kaya
    sadık çiftpınar
    efecan karaca
    uğur uçar
    ferhat öztorun
    hakan canbazloğlu
    sabri sarıoğlu.

    benim gönlüm sadık'tan yada kaleci hakan'dan yana. ancak allah göstermesin muslera'ya bişey olursa şampiyonlar liginde hakan ile maça çıkmak zorunda kalırsak nolur bilemiyorum. eray madrid'den mal mal goller yemişti ki o zaman eray arkasında taraftar da olan bir oyuncuydu.

    fatih terim daha eboue'nin geldiği sezon neşteri vurmuştu sabri'ye. kesinlikle ilk 11 yada yedek kulübesinde mevkisine 1. alternatif olarak düşünmüyordur. buna hepimiz eminiz.

    sabri sarığlu dursun özbek'in 1.8 milyon euro maaş vererek kendisini bir de ilk 11 oyuncusu yaptığı sezon dışında oynadığı hemen hemen her sezon aldığı maaşın hakkını vermiştir. hatta fazlasını da vermiştir. çünkü gümbür gümbür oynadığı sezonlarda bile son derece cüzi maaşlar alıyordu sabri. 28-29 yaşlarına kadar yararlı bir oyuncuydu da bizim için.

    ben futbolu yuvamda bırakmak istiyorum 1 sezon daha kadroda olayım derse ve bu cüzi bir maaş karşılığında gerçekleşirse sanırım bizim de taraftar olarak vefa göstermemiz gerekiyor. ama sözleşmede euro bazında 7 basamaklı sayı olursa o zaman ortalık karışır.

    şahsi fikrim 55 numaralı forması emin ellerde, gelmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın