• 50
    doğru yapılanma ile sıkıntı olmaz. bu sene* final oynayan tofaş’ın bütçesi 3 milyon usd idi. aynı şekilde banvit’in de bütçesi bu civarlarda. önemli olan oktay hocanın isteklerini karşılayacak adımlar atmak. gönül isterki yönetim gerekli çalışmaları yapıp sponsorlarla bütçeyi artırsın. ancak mustafa cengiz yönetimi bu konuda şu ana kadar kötü bir sınav verdi. bir tane bile sponsorluk alınamadı şu ana kadar.

    diğer yandan basketbol şubesini üvey evlat gören taraftarlarımız olması çok acı. tamam futbol önplanda ve lokomotif, bu nedenle de daha fazla önem görüyor. kabul. ancak bu kulüp spor kulübü ise diğer branşlar için de gereken çalışmalar yapılmalı. daha önce de yazdım yine yazıyım; para yok demeyi ben de yaparım ki bu başlıkta bir çok taraftarımız yapıyor. ancak yönetim bizler gibi para yok diyecekse o yöneticiler orada ne işe yarıyor? onların işi bizlerden farklı olup sponsor bulmak değil midir bu kulübe?

    kabul edin ya da etmeyin basketbol şubesi bu kulübün en çok uluslararası kupa kaldıran şubesidir ve bu nedenle şu ankinden hem yönetim hem taraftar bazında daha fazla önem görmeyi hak etmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın