• 11727
    konuşmak isteyenin her konuda konuşabileceği bir platform olmalıdır. depolitizm ve devamında gelen apolitizm dönemleri, siyasetin bir öcü gibi yaklaşıldığı dönemden gelen nesil olarak x yerde siyaset konuşulmamalı yaklaşımı bana garip gelmiyor açıkçası ama doğru da bulmıyorum bu durumu.

    siyaset sadece yalana alışmış, meydanlarda konuşan, halkla buluşan insanların işi değildir. hayatta her hareket, her karar bir siyasetin sonucudur. bazısı kişinin kendi yaşamını etkiler, bazısı da ülkeyi etkiler.

    siyaset konuşulması, saygısızlık yapılmadığı sürece korkulacak bir şey değildir. burada galatasaray için birlikteyiz ama ülkemiz için de çok önemli günler geçirmekteyiz. bu günleri yok sayamayız. bazısı burası yeri değil derken, bazısı da passolig kalkacakmış diye savunduğu akımı ifade ediyor burada, çünkü bu şekilde ifade edebiliyor ancak. elbette bu sözlük için de kurallar olmalı ama siyaset şuraya girmemeli, buraya girmemeli şeklinde yaklaşanlar sadece kendilerine çocukluktan dayatılan zihniyeti sergiliyorlar, bunun farkına varırlar umarım.

    ülkenin gerçeklerinden kendimizi soyutlayarak hiç bir şey elde edemeyiz. biz buraya siyaset karışmasın dersek, siyaset bize karışır. mevcut zihniyetle bu şekilde olmaz, elimizdeki arazileri kaybederiz, şikeciler hiç bir şey yok gibi devam eder, kulüpler ne olduğunu anlamadan ruhunu kaybediverir, bir bakarsınız lig bile oynanamaz hale gelir. hangi görüşten olursa olsun, burada hakaret olmadıkça, saygısızlık olmadıkça insanlar görüşünü anlatabilmeli. mevcut durum sporu, dolayısıyla galatasarayı her konuda etkiliyor. bu konuda konuşmayacaksak zaten biz bu düzene göre kendi yağımızda kavrulmayı, bize biçilen rolü kabullenmişiz demektir. her çıkışımızda önümüzün kesilmesini kanıksamış, ali sami yen'in 'türk olmayan takımları yenmek' misyonunu sahiplenememişiz demektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın