• 62
    passolig nanesini kaldırmayı vaat ediyor. çok beğendim bu vaadini. siyaseti spordan temizleyeceğini söylemesi de kulağa çok hoş geliyor.

    ayrıca zanguldok, zıngoldak, zungolduk diye dili sürçen tayyip erdoğan gibi kendisinin de dili sürçmüştür ve 15 yaşından beri her hafta diyeceğine gün demiştir cuma namazını kılması hakkında.

    dine bu kadar vurgu yapmasından kendisi de hazzetmiyordur büyük ihtimalle ancak ne yapsın adam? ülke insanı din dışında bir şeyi düşünmeden oy veriyor.

    hem size ne kıymetli(!) arkadaşlar? din tanrınız malum kişinin tekelinde mi? dinin ticaretini siz başlattınız, bayağı da iyi para var. bırakın biraz da hacı muharrem kazansın.

    bukalemun görmek isteyenler tanrıları malum zâta baksınlar. hacı muharrem henüz çırak o konuda. malum zât 16 senedir kitabını yazıyor bukalemunluğun.

    ulan din din diye zırvalıyorsunuz da keşke yüce dinimizi hakkıyla yaşasanız. yemediğiniz halt kalmadığı halde hâlâ başkalarına laf ediyorsunuz. öbür tarafta zebaniler bir taraflarınızı oyar vallahi.

    kendisine laf edenlere de telefon kayıtlarını ithaf ediyorum. ahahahah kıymetliler(!) sizi.

    edit: birtakım imlâ hataları.
App Store'dan indirin Google Play'den alın