resim
Hamza Hamzaoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:53
Uyruk:Türkiye
  • 9244
    dördüncü yıldızımızı takmamızı sağlayan, üç kupalı hocamız. 2014 aralık ayında göreve geldiğinde avrupa'da dörtlük olduğu yetmezmiş gibi ligde de dörtlük olmaya başlayan, evinde üçlük olan takımı, rakiplerinden birini iki kez şamarlayarak şampiyon yapmıştır. herkesin gitmesine kesin gözüyle baktığı yasin öztekin'den verim almayı başarmış aynı verimi melo'nun sakatlığında hamit'ten de sağlamıştır.

    2015 yazına kadar işler iyi giderken önce başımıza dursun özbek belası gelmiş, fenerbahçe'nin agresif transfer politikası üzerine yangıncı taraftar tarafından denge dengeoğlu diye anılarak yıpratılmıştır. dursun özbek'e inanmayan, taraftarımız ne hikmetse konu hamza hamzaoğlu olunca hemen inanmıştır. kimin gördüğü ve duyduğu meçhul bir kalinic ve konoplyanka transferini istemediği iddia edilmiş, halbuki katıldığı ntv'deki programda gignac ve ayew'i istediğini gözlerimle görmüş, kulaklarımla duymuştum.

    eleştirildiği bir diğer olay melo'yu gönderen kişinin kendisi olduğu kanısıydı. halbuki melo kendi gitmek istemiş, buna rağmen kalmasını isteyen hamza hamzaoğlu onu gitmeden konyaspor maçında oynatmıştır. göndermek isteyen adam o topçuyu oynatır mı ?

    nispeten haklı olarak eleştirildiği diğer nokta 2015 transferleriydi. jem paul karacan hariç yaptığı transferlerden verim almıştır. futbol dahisi dursun özbek grosskreutz transferini yapabilseydi, ondan da verim alacak, melo'nun boşluğunu dolduracaktı.

    ffp kıskacı bugünün değil 2015'te de başımızda olan bir kıskaçtı ve 2015 yazı kârla kapattığımız nadir transfer sezonlarından biriydi.

    şimdi buraya kadar savunduğum hamza hamzaoğlu'nun hatası yok muydu? elbette vardı. yönetim boşluğundan dolayı yönetici gibi hareket etmesi yanlıştı. sana ne kulübün durumundan sen ısrarla transfer istesene be adam. gomez transferi için floransa'ya git 9 milyon euro mu istiyorlar yoksa kiralarlar mı diye baksana. sana mı kaldı kadrondaki oyuncuları savunmak. bırak ne halleri varsa görsünler.

    kısacası profesyonel bir teknik adam olmayı beceremediği için, yönetimi korumak için yaptığı açıklamalar sonucunda sezar gibi hançerlenerek yollanmış, saygıyla andığım eski teknik direktörümüz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın