resim
Shabani Christophe Nonda
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:47
Boy:1.82
Uyruk:Kongo DC
  • 457
    kötü oynadığı iddia edilen manisaspor maçında bile harry kewell'a "al da at dercesine" iki asist yapmıştır. güler yüzüne dörtlükler yazılan harry kewell o paslardan birini gol yapmış, diğerini de zoru başarıp auta yollamıştır. yeni açık'ta olduğum için tobias linderoth'un kaçırdığı iki pozisyonu algılamakta zorluk çektim ama sanki ceza sahası içindeki pozisyonda da linderoth'a topu indiren de nonda idi. keşke adamım sabri sarıoğlu'nun mükemmel ortasına iyi değil; mükemmel vursa ve skoru 2-0'a taşısaydı...

    şahsen hala performansından memnunum. doğrudur, gereksiz yere fazla geriye geliyor. bence 90 dakikayı kaldıracak fiziki kapasitesi yok. tabii bu, takımda üçüncü bir forvet oyuncusu bulundurmayanların bileceği bir iş.

    ama shabani nonda, baros'un yokluğunda banko 11. ileri uçta kewell ve elano gibi mücadele gücü nispeten arda turan ve abdul kader keita'ya göre düşük iki oyuncuyla oynadığında zorlanır. hatta gol pozisyonuna bile giremez... yine de dünkü beraberliğin faturasını kendisine kesemem.
App Store'dan indirin Google Play'den alın