resim
Elano Blumer
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Brezilya
  • 714
    başlığa bakarsanız elano blumer yazdığını göreceksiniz, lincoln değil. kimse de lincoln'ün yaptığını yapsın diye almadı zaten. lincoln'ün geçen sene giydiği formayı giyen için (bkz: arda turan).

    şimdi kendisinden beklenen dripling için (bkz: keita), çalımlar için (bkz: arda), liderlik için (bkz: kewell) var zaten. sorun şu ki, rijkaard hiçbirinden vazgeçemiyor.

    sezona 4-3-3 'ten daha ziyade 4-2-3-1 gibi başladı rijkaard. iki ön libero mustafa sarp ve ayhan, önlerinde 3'lü kewell, arda, keita ve forvette de baros. elano geç geldiği için zamanla rotasyon içinde kullanılacaktır diye bekledik ama şu anki formsuzluğuyla saydığım 3'lüden kimseyi kesemedi.

    son zamanlarda ise klasik 4-3-3'e döndü rijkaard biraz da zorunluluktan *. ondan beri ortada mehmet topal, sarp ve ayhan oynuyor. önlerinde ise kewell nonda arda oynuyordu. eğer elano kadroya girebilecekse bence ortadaki 3'lüden sağa yakın olan olarak oynayabilir. ama bu durumda da keita ve arda ilk 11'de değil.

    bu kadar yıldız hücum oyuncumuzun olduğu yerde malasef ki birileri mutlaka yedek kalacaktır. şu anki form itibarıyla bu yıldızımız elanodur. kendisi de bundan dolayı bir sorun çıkarmamaktadır. her futbolcu gibi ilk 11 oynamadığı için biraz küskünlük vardır ki olmasa şaşarım. ama bunun dışında bu kadar eleştirilip devre arasında gönderelim demeler, en hafif olarak tahammülsüzlüktür.

    yedek klubesinde mehmet güveni, yaseri özlediniz galiba...
App Store'dan indirin Google Play'den alın