• 463
    2018 dünya kupası'nı takip etmeleri için rusya'ya gitmeleri üzerinden eleştirilmelerini haksız bulduğum ekip.

    yüzlerce futbolcunun, teknik direktörün, menajerin bulunduğu bir futbol turnuvalarına galatasaray kartvizitleri ile katılmalarının nesi yanlış olabilir. günümüz dünyasında 13-14 yaşında çocukların profesyonel menajerlerle çalışmaya başladıkları futbol camiasında adımızı duyurmaları neden kötü olsun?

    bu kelimeyi kullanmayı sevmesem de networking sisteminin ele geçirdiği yeni dünya düzeninde sizinle aynı sektörde çalışan insanlarla, sektörün odak noktasında buluşmanız ilerleyen dönemlerde mutlaka fayda sağlayacaktır. vizyoner ve başarılı bir izlenim bıraktığınız ve galatasaray'ın ismini yakışan şekilde temsil ettiğiniz sürece yeni yeteneklerin keşfinde veya olası bir transfer hamlesinde teknik direktörlerin ve menajerlerin arayacağı öncelikli bir isim olmanız bence çok önemli.

    ar-ge kısmında çalıştığınız enerji şirketinin sizi temmuz'da rusya'da düzenlenecek olan dünya lpg forumu toplantısına göndereceğini düşünün. makalelerden, araştırma kaynaklarından takip ettiğin adamları yakından görmek ne fayda sağlar diye mi düşünürsünüz, yoksa sektördeki yeniliklerden haberdar olmanızın, inside trading yapma fırsatı bulmanızın ve rakiplerinizle tanışmanızın faydalarını mı düşünürsünüz?

    giden ekibin otel-votka-maç-votka-maç-votka-otel güzergahını izlemeyeceğini ve galatasaray'ımıza fayda sağlayacak yeni oyuncular için bağlantılar yapmalarını dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın