resim
Garry Mendes Rodrigues
Takım:Ankaragücü
Mevki:Sol Kanat
Yaş:33
Boy:1.73
Uyruk:Yeşil Burun Adaları
  • 1719
    kendisi transfermarkt'a göre 27 kasım 1990 doğumludur 27 yaşındadır. 2018/2019 sezonun sonunda da 28 yaşında olacaktır. kaldı ki fiziksel özellikler için yaş tek başına bir kriter olamaz bünyeler farklıdır, insanın kendi fiziğine yaptığı yatırımlar da farklıdır, 31 yaşındayım fiziksel gücümün zirvesindeyim(şimdi yaptığım antremanları genç yaşta yapsam elbetteki farklı olurdu).

    kendisinin bireysel antrenörüyle yaptığı antremanlara bakın, karakterine bakın, yeteneğini, katkısını aklınıza getirin sonrasında eksikliğini gidermemiz için alacağımız adama harcamamız gereken parayı hesaba katın ondan sonra satılsın satılmasın diye karar verin.

    her futbolcu, eğer kendisi de gitmek istiyorsa satılabilir fakat alınacak bonservis önemlidir. ve elinizde para olsa dahi istediğiniz her futbolcuyu alamazsınız.

    fatih terim'in satılmamasına yönelik kararına kesinlikle katılıyorum çünkü bu karakterde, bu katkıyı sağlayacak adamı bahsedilen fiyatlara satın alamayız(25 milyon euro gibi bir rakam gelirse zaten kimse satmamazlık etmez).

    iyi transfer sezonları renkdaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın